mandag den 21. november 2011

Selvmedlidenheds højborg

Der er flyttet to nye beboer i ind i paladset. 

Den ene er Sveskens alterego, som viser sig at være at smadremanden. Selv om jeg er glad for, at det ikke er en eller anden primaballerina (det viser sig nemlig, at jeg er kønsracistisk), så er jeg alligevel lidt ked af, at det er smadermanden. Han er nemlig temmelig anstrengende. Hver gang, der er noget der ikke passer Smadermanden, så får den hele armen med råb, vinduesviskerarme i højeste tempo og snot/tårer/olmt blik. Hun er 15 mdr, og så vidt jeg ved starter selvstændighedsalderen først omkring de 24 mdr. Derfor er jeg oprigtigt bekymret for, at vi gør noget forkert som forældre, siden Svesken er SÅ frustreret, at hun er nød til at lade Smadermanden overtage sit liv.

Ynkemanden i sofaen med Wordfued og Kinder Riegel.


Den anden beboer er selvmedlidenheden. Det er oplagt, at smadremanden har ondt af sig selv, det er vist en af præmisserne hos ham. Det er vist også oplagt at Hr. F er fyldt med selvmedlidenhed. Han har nemlig været syg de sidste 10 dage, og jeg viser ikke den store omsorg. Han er godt vandt, han er nemlig vokset op hos en sygeplejerske mor og har været sammen med sygeplejerskekæreste i mange mange år. Jeg derimod tror ikke rigtigt på den sygdom, heller selv om han faktisk har taget sin temperatur, som var 38,5 og dermed beviser at han faktisk ER syg.
Jeg har ondt af mig selv, fordi jeg har taget en fridag, så Svesken kunne komme til første tandlægebesøg og 15 mdrs vaccination. Begge dele aflyst pga feber hos Svesken, af den slags der kommer i 30 min, er væk i 30 min osv. I stedet for en hyggelig dag med legeplads, grinende Sveske og happy love. Fik jeg en dag med smadermanden og ynkemanden (og selvmedlidenheden)

2 kommentarer:

 1. Ynkemanden har også lige været på visit hos mig, og han er bestemt ikke velkommen det næste lange stykke tid. Faktisk er han slet ikke velkommen. Overhovedet.

  Det lyder hårdt med smadremanden. Det må virkelig give en forfærdelig blanding af irritation og dårlig smavittighed. Jeg håber, at han snart pakker sine ting og smutter langt, langt væk.

  SvarSlet
 2. Øj, det lyder ikke sjovt at være dig i øjeblikket ;o)
  Med hensyn til det yngste ny-indflyttede væsen i familien så prøv at google Tigerspring og læs og lær en masse om de forskellige stadier i et barns første leveår.
  Min veninde havde stor glæde af den viden med sin søn (min gudsøn) for nu vidste hun nærmest på klokkeslet, hvornår han fik disse perioder med trods og skrigen og råben...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...