Om mig og mine

Jeg er én stor fejl 40 -

Ovenstående sætning er skrevet af Hr. Forstad, da han skulle hjælpe mig med at lave sider på min blog. Manden er it-ingeniør og er sjælendt overbevist om mine evner ud i cyperspace, edb og andet teknik med knapper og ledninger.
Han gik i min paralleklasse nogle år i folkeskolen, hvor jeg var lidt lun på ham og så har vi ellers hængt ud i sammen omgangskreds i en del år, inden vi blev så fulde, at vi var nød til at læne os op af hinanden for ikke at vælte. Vi har været kæreste siden efteråret 2007, blev gift efterår 2009 og forældre slut august 2010 og igen midt februar 2013.

Slut august 2010 blev vi forældre til Svesken, som er vores ønske-luksus-elske-baby. Hun er selvfølgelig forstaden skønneste unge, med det smukkeste hår, de lækreste lår og det bedste smil. I Februar 2013 holdt Alfen sit indtog og Svesken er nu nød til at dele titlen som forstadens skønnete med den lille trold, som er vores ønske-luksus-elske-baby, han har det dejligste krøllede smil, det flotteste svenskerhår og små labre, fede lårbasser.

Til slut vil jeg lige nævne Frank, som er en vild flink fyr der bor inden i mig. Han vejer lige 20 kg for meget, elsker guldøl og håndbold i tv. Synes ikke mad er noget ved, hvis der ikke er sovs til og har en gang smurt mine ben ind i rensemælk i flere uger.
Frank er gift med Anette, som heldigvis bor inden i Hr. F. Anette er en lille vimmer sag, der dyrker spinning, er fedtforskrækket og som isisterer på, at der skal støvsuges i en bestemt retning på trægulvet. Det er også Anette, er rette alle mine stave, komma- og tastefejl her på bloggen, når hun ikke kan holde ud at se på dem mere.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...