tirsdag den 8. november 2011

Chokoladetest.

For ikke så længe siden testede Superheltemor div. lakridschokolader, bla. salmiakkien. I den forbindelse opfordrede hun (ihvertfald lidt) til fællestestning i blogland. Derfor har jeg kastet mig  ud i at teste lidt forskelligt lakridschokolade og en genfødsel.


Først den Islandske Nóa Pipar Perlur. I får lige min kommentar over fra Superheltemor:
Jeg er i gang med at smugteste div. chokolakridser. Jeg var nemlig i Irma for at se om de havde Bingokulger, det havde de ikke (så du må gerne købe et par kasser med hjem fra island). Til gengæld havde de Nóa Pipar Perlur, som er sød/blød lakrid med mælkechokolade og slamiakpulver. De er ret gode, særligt pga salmiakpulveret, der lige pisker en stemning op inden man ramme de lidt sødere inderdele.


Pipar Perlur.


Jeg har også en Nizza Sirius Lakkrískrul liggende på mit skrivebord. Regner med at spise den senere i dag, så kommer med en anbefaling.

Jeg spiste også Nizza Sirius Lakkriskrul,men det var godt nok en fis i en hornlygte. Papiret lovede masser af lakrids (og jeg var dumt nok til at håber på stræk salmiak). Der var måske i alt 8 minimalistike stykker lakrids i chokobaren og chokoladen, var af den slags, der er bedst inden man fylder 8 år, eller til nøds med et gevaldigt glas mælk.Nizza som blogger ikke vil vende


Jeg har også testet Marabou Sensation, som er mælkechokolade morfet med noget oreofyld. Chokoladen er som alt andet Marabou chokolade, lidt for lys og sød (Ja nu taler jeg kun om deres lyse varianter), men oreofyldet var faktisk helt fin. Den knasede dejligt overraskende tilpas antal gange i hver bid. Jeg var ikke skuffet, men vil nok ikke købe den.Sensation!
Til gengæld vil jeg gerne købe den genopstandende OrangeTrøffel, der nu hedder Fazerina (Nanet kan man diskutere, men smagen er himmelsk. Fazerina smager af barndom, ubekymrethed og af velalbalancet orangesmag. Jeg er lykkelig, det er en bøn der endelig er blevet hørt! Så skynd jer alle ud og købe Fazerina, så produktionen bliver sat op. Hvis ikke selv I kan spise dem, så kan jeg.


Et lille stykke af lykken.

2 kommentarer:

  1. Tak for din medtest! Rart at være flere om den tunge byrde at teste ting!
    Men har fundet ud af tá jeg er inhabil som chokolakrids tester - kan ikke lide det med lys chokolade, overhovedet....

    Fazerina er et fesent navn!

    SvarSlet
  2. iChoc laver også sådan en hvid chokolade med lakrids. Mmmm....

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...