fredag den 30. december 2011

Nytårs Sarah Bernard kage

Der går lige kranskagetema-blog i den. For når man nu er så glad for kransekage som jeg er, er det oplagt at opgradere div. andre kager med kransekage bund. Dem over i Summerbird har lært mig at putte ganache oven på kransekagerne og overtrække det med chokolade, så det bliver en luksus Sarah Bernard.
Det gøres lettest sådan her:

Lav kransekage efter opskriften her

I stedet for at lave et ringe af pølserne, så lav en lille fordybning for oven, hvor ganachen kan ligge der. Når kransekagen er afkølet lægges der en passende mængde ganache, og hele molevitten fryses. Når den er godt stiv pensles med smeltet chokolade. Et voila man står med et lækkert Sarah Barnard brød, hvor der kan skæres mundrette hapsere af.
Det kan selvf også laves som enkelkager, men det er jeg for doven til at gøre.

Mere velbekomme.

1 kommentar:

  1. MUMS! mine tænder løber i vand nu. Tak for tippet og et skønt nytår til dig og dine. Ser frem til at læse med på din flotte blog i 2012...knus

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...