mandag den 12. december 2011

Skoldkopper

Ja så fik Svesken skoldkopper, hun er indtil videre ikke synderligt påvirket og det passer mig helt fint, at hun får dem nu, hvor hun er så lille. De kloge hoved siger, at det er slemt at have skoldkopper som voksen.
Men når det, så er sagt synes jeg, det var lidt flovt at skulle hente en unge 3 timer efter, jeg var gået ud af døren med et: 'Hun har ikke sovet så godt, hun er vist ved at få tænder'.
Vi havde nemlig set røde knopper, men ikke tillagt dem særlig værdig, da hun blev vaccineret sidste mandag og efter de forventede 5 dage blev fint spættet af usmidtbart udslæt. Vi googlede det inden hun blev skippet afsted i fredags.
Desværre for os havde trunten ud over vaccinationsudslættet også raget skoldkopper til sig (hun er 2. Udbrud i vuggeren), så vi har bla brugt dagen på at kontakte de gæster vi har haft i weekenden for at fortælle, at de nok skal regne med at have være udsat for smitte. De fleste har meldt tilbage at de for længst har være der, men den skønne lille trold, på knap et år, der han ud her i lørdags kan nok forvente en omgang skoldkopper lige omkring 8-18 fra nu.

Ps vi deler gerne ud af kopperne, hvis nogen
skulle have den slags lyster.


- Fra telefonen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...