lørdag den 3. december 2011

Black and White Ball - gode party-fifs

Der var julefrokost på arbejde i går. Vi holdt Sort/Hvidt-julebal med overraskelse. Hele aulaen var pyntet fint op i sorte og hvide draperinger, og overraskelse var Las Vegas gambling, hvor alle fik 2000 penge at spille for.
Alt gik som planlagt (bortset fra de døde højtalere omkring kl 1). Maden var traditionel julemad, men i små bitte portioner - en slags juletapas. Hvilket var helt perfekt, fordi alle fik stillede deres sild/flæskested/andebrystlyst men ingen blev overmætte og dvaske. Sceneskiftet fra stort rum med masser af siddepladser til flere små rum uden stole nok, gav en superfed crowedet følelse. Der var nok at drikke, spændingen var intens i Las Vegas-rummet og røgmaskinen gav den gas, ligesom alle andre, på dansegulvet. I baggården var der linet op med bål, sørgmodig klarinet og tæpper til rygerne. Alle havde taget dress coden alvorlig og klædt sig på i deres fineste tøj (har faktisk ikke set så mange smookings uden for et bryllup, vist heller ikke til et bryllup) og enkelte var gået all in på parykker og falske øjnvipper. Jeg selv havde min sorte kjole med palietter på. Det eneste der var i vejen med den, er at den er købt for 10 kg siden og derfor ikke kunne lynes i siden. Så jeg dansede med cardigang hele aftenen, for ikke at flashe min flæskeside alt for meget. Alle havde valgt 5 dansesange, så dansegulvet var godt fyldt af ivrigt svingende arme og ben. Omkring midnat var der en herre og dame, der byttede tøj. Hun blev laber og han (som ellers er en flot mand) kom til at ligne noget fra Mandrilaftalen.
For mit vedkommende sluttede festen med natmad i form af saftig cheesburger, en god fornemmelse og en taxatur til Forstaden. Denne fest bliver svær at toppe!

Mine tre party tips:
- Hvis der skal spises så sørg for at folk ikke bliver mætte, de skal kun nå til 'ikke sulten mer'-stadiet. Det er nemlig perfekt bund for perfekt brandert.
- Sørg altid for der er for få stole, det giver gang i minglingen og dansegulvet. (Få evt. flere gæster til at komme efter middagen, dette giver ny energi til et mæt selskab)
- Hold musikken usnobbet, hvis festen er et bred udpluk af alm. mennesker.

Rætte go fæst

Aulaen inden festlighederne gik i gang.
Min fine kjole i Las Vegaslyset


Bål i baggården

Dansegulvet indhyldet i røg

Dry Martinis

Ps. billederne er taget på min Iphone med monster dårlig kamera.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...