søndag den 1. januar 2012

2011 vs 2012

Jamen så er 2012 her, og det er jo oplagt at gøre status over '11 og nedfælde sine forhåbninger for '12.

'11 var et dejligt år for os. Der har været noget barsel, mange store tanker og en stor udfordring, nemlig at skulle overlade yndlingsungen hos noget kommunal institution (det gik smertefrit). Så status på '11 må siges at være udramatisk. Tror oplevelsen der topper vores dramatikbaromenter, var den dag jeg fik en splint op under neglen og hyperventilerende og hulkene måtte vækker Hr. F fra lur, så han kunne lege samarit, og redde mig fra smertehelvede.
'12 skulle gerne byde på noget mere struktur, afklaring på div tanker der er ude og svæve og gerne ligeså meget kærlighed som '11.

Hvis jeg skal drømme stort, ville det være fedt hvis '12 bød på en lottogevinst af den slags med smæk i, realisering af nogle vilde idéer der bobler i mit hoved og en rigtig god form.

Mellemdrømmene indeholder en opvaskemaskine, evnen til at tage éen armbøjning (og endelig vinde en 18  år gammelt væddemål mod min søster) og muligvis læsning af en hel valgfri bog.

På det realistiske plan er jeg glad, hvis min mand kysser mig hver dag, jeg får set lidt tv der udvider min horisont og at året må byde nogle gode madoplevelser.

Rætti godt nyåt til alle, der er søde nok til at læse med.

3 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår :) Det lyder som nogle gode ønsker for 2012. Hvad med den tattovering, skal du ikke også have den i 2012?

  SvarSlet
 2. Rigtig godt nytår til dig også! Er med på det der ønske om lottogevinsten. Og måske jeg egentlig skulle få gjort noget ved den tattoo, Camp Chaos snakker om :-)

  SvarSlet
 3. Den er gal når man kun vil have tatoveret ord der giver mange WF-point.

  Det er lidt ligesom at være 10 år, og have spillet SÅ meget tetris i løbet af dagen, at brikkerne bliver ved med at falde ned, selv om man har slukket computere.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...