onsdag den 20. juli 2011

Miraklernes tid

Her i forstaden er miraklernes tid tilsyneladende ikke over. Der har nemlig været ikke mindre end to mirakler her på matriklen i dag. Svesken lagde sig til at sove i sin egen seng i dag. Hun var træt og så tænkte jeg, at jeg da lige kunne forsøge at lægge hende ned i sengen, jeg var nemlig stik mod al forventning blevet færdig med den ene halvdel af sengeranden. Så faldt hun sgu i søvn, helt alene nede i sengen, som næsten står i et andet værelse end det jeg sad i. Jeg får lidt ondt i hjertet ved tanken om, at hun en gang skal sove i et andet rum, end det jeg sover i. Nu ved jeg godt, der sikkert er nogen, der tænker: 'Ungen er jo næsten 1 år, hun skal da sove i sit eget værelse'. Men paladset her i forstaden har bare ikke noget ekstra værelse, og jeg* kan virkelig godt lide, at jeg kan høre hende trækket vejret, når hun sover. Heldigvis vågnede unge af sig selv og var i et vældig humør.

Smukke uskarpe Sveske

Dagens andet mirakel var ikke mindre end det første, jeg har nemlig været ude på en løbetur. Jeg løb hele vejen, alle 2 km i et tempo der nok bedste kan beskrives som langsom stavgang, men pyt med det, for det er en start på at komme i god form, få ren samvittighed og i det hele taget den direkte vej til evig frelse. Jeg har fejret løbeturen med at guffe en diam, og nu overvejer jeg om skal finde noget mere slik at hygge mig med.

*Hr. F synes vist også det er helt dejligt med Svesken i vores soveværelse.

1 kommentar:

  1. Hihihi. Det ville helt sikkert være et mirakel hvis jeg skulle overleve at løbe 2 km..:-) Så det er sejt. Og vores lille fis SKAL også sove for sig selv nu. Lige snart bliver hun 14 mdr. og jeg synes også det bliver alt for mærkeligt ikke at have hende inde for rækkevidde. Men det bliver da også dejligt at få dem ud..:-)
    Kh V

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...