torsdag den 24. marts 2011

All in på bryllup

Megaflotte brudepiger fra Cosmo wedding.


Min veninde, hvis bryllup jeg har omtalt tidligere, har sendt mig dette foto. Et af mine utallige forslag, til hvordan hendes bryllup bliver et (læs: mit) drømmebryllup, er nemlig, at hun skal have regnbuefarvede brudepiger. Personligt stiller jeg gerne op i noget kraftigt farvet santin-fis med stor sløjfe på måsen, særligt hvis vi bliver en stor farvekoordineret flok.

4 kommentarer:

 1. Ja, tænk hvis det var en normal tradition i Danmark, at ens veninder er brudepiger....det ville sgu være fedt. Jeg var selv "brudepige" sammen med to andre ladies, til min venindes bryllup....det var altså ret sjovt :-)

  SvarSlet
 2. Det er jo ren satc. Fedt. Håber det bliver sådan..:-)

  SvarSlet
 3. Ja lidt knald på farverne, er en god idee :-)

  SvarSlet
 4. Jaaaahhhhhr - det er for fedt!!! Jeg havde hele 10 brudepiger (og to små blomsterfeer) - alle mine veninder (kunne ikke udvælge nogle enkelte)..

  De skulle alle bære grønne nuancer da temaet var skovagtigt ala en midsommer nats drøm.. Det var sååå cool til photo-shoot bagefter.. Og er et billede jeg værdsætter meget højt nu!

  De gik alle ind før mig og far - og jeg tror de syntes det var en fed oplevelse at være "med" til entré'en... ''Klem Louise

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...