torsdag den 1. marts 2012

Fru F...king Forstad

Jeg har en veninde der læser noget med medier over på uni. I den forbindelse har hun lavet en lille opgave om, hvordan man bliver en micro-kendis gennem sin blog. Jeg har netop læst opgaven og jeg er med som eks. på, hvad man ikke skal gøre, hvis man vil være en microkendis. Jeg er ikke sjov eller sarkastisk nok, og så skriver jeg for lidt om mine problemer og min grammatik for dårlig. Det sammenlagt med at jeg ikke har 'promoveret' min blog hos mine IRL venner, gør at jeg forbliver ulæst (og ukendt)
Så nu overvejer jeg, om jeg skal stramme op, blive grovere i munden og opfinde et par problemer, så jeg kan blive det nye sort (kan man blive ny efter et år?) herover i blogland ...

Imens jeg overvejer det, vil jeg kaste mig ud i et hæsblæsende forsøg på at blive en helsefreak. Skal ud og løbe nemlig. Jeg har tvunget Hr. F til at købe en gave til mig, når jeg i 4 uger i træk har løbet mindst 2 gange. Og jeg kan rigtig godt lide gaver, så ...

3 kommentarer:

 1. Det var da en smart måde at motivere på! Har slet ikke overvejet at involvere kæresten på dén måde, godt tænkt!

  SvarSlet
 2. hihi - det her er sjovt nok første gang jeg læser din blog - fordi du havde kommenteret Stinestregen idag, og jeg synes "fruforstad" lød interessant.. så dér! Det kan du måske fortælle hende medie-veninden :)

  SvarSlet
 3. Tænker, at det også hjælper at skrive mange bandeord, særligt for kønsorganer (måske i kombination med de andre forhold), så hvis du gerne vil være en mikrokendis, kan du jo forsøge dig med det?

  Kan man få lov til at læse den opgave, mon?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...