søndag den 11. marts 2012

Husdrømme

Vi har tilbragt eftermiddagen hos nogle venner, der netop er blevet husejere. De er i gang med at sætte deres eget præg på huset og fikse nogle ting, den forrige ejer ikke var blevet færdige med. Grundlæggende kan huset beboes, men der er mange ting, der skal bruges tid på at få sat i stand. De er heldigvis semi-handye, har en svigerfar der er top-handy og så er de fyldt med gåpåmod og energi (deres dag begynder flere timer før vores). Det var så fint at høre om alt det, de forestiller sig og glæder sig til at få lavet.
Både Hr. F og jeg er nogle sofakartofler, der bliver helt trætte i hovederne af at tænke på, at vi skal støvsuge, så et (semi-)håndværkertilbud bliver bare aldrig aktuelt for os. Til gengæld er ønskelisten over de ting vi gerne vil have i et hus uendelig lang. Så lang at det nok i den grad ville være en fordel at vinde i noget lotte, skyde en guldkalv eller bare få et patent på noget, ingen kan undvære i fremtiden.

Min ønskerliste ser sådan ud:
- Ordentlig placering på grunden, således der er mulighed for aftensol i haven og stuen får sollys ind.
- Ordentlig udnyttelse af m2. Det behøver ikke at være stort, bare det er praktisk
- Spisekøkken, nej det er ikke et køkkenalrum, det er meget sejere.
- Gennemført arkitektonisk idé, så er jeg fleksible omkring stilart og alder.
- Opbevaringsplads
- Gildesal

Hr. F nægter purer at skulle bo i et hus, hvor der ikke er toilet i umidlbart nærhed af soveværelset. Så drømmer han om en kælder til sin cykel.

Det her hus har rigtige mange af de ting vi drømmer om. http://www.estate-maeglerne.dk/maegler/pages/property-presentation/property.action?caseno=212009&shopno=270073&fromsite=boligsiden&csref=boligsiden
Læg især mærke til velholdte originale køkken og de mange fine integrerede skabe.

Eller tjek det her med gildesal og farvet sanitet http://home.dk/sag/102R8701

1 kommentar:

  1. Jeg er meget fascineret af det tapet (eller hvad det nu er) i bryggerset i hus nr. 1. Det mønster gør et eller andet med perspektivet, så man bliver helt rundtosset af at kigge på det. Måske er det bare mig.

    Jeg er i øvrigt også fan af huse, som stadig har de originale køkken- og badløsninger. Hellere det end at trækkes med forrige ejeres dårlige køkkensmag :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...