tirsdag den 20. marts 2012

Jeg er ...

... Æseldyret. Det sker jævnligt, at jeg bliver overmandet af weltschmertz, sortsyn, træthed og generelt opgivenhed.  Jeg bliver ramt af tanker som: 'Åh nej, jeg kan da ikke sætte flere børn i denne forfærdenlige verden, og stakkels Svesken, jeg allerede har påtvunget livet.','Gad vide, hvad der skal ske med med min dejlige familie, når jeg dør*?' og 'Mon ikke det hele var meget bedre, hvis jeg nu laver noget helt andet end det jeg gør nu?'. Især den sidste tanke får mig til at overveje livsændring som jobskifte eller karriereskifte.
Derfor har jeg brugt noget af dagen på at undersøge, om ikke jeg kan komme til at læse noget over på ITU. Jeg kan nemlig godt lide at læse, og jeg kan godt lide computere og jeg gider nok godt at være en IT-arkitekt, men det kræver jo lige at jeg lærer lidt om it.
Jeg har luftet tanken for Hr. F, som synes det kunne være alletider, hvis jeg lærte lidt om it. Han vil endda gerne holde røven oppe på mig, mens jeg læser igen. Men da han også kender mig godt nok til at vide, at weltschmertzen overmander mig 1 gang om måneden, mener han at jeg lige skal overveje det hele igen om lad os sige 6 dage.


*For jeg har helt sikkert noget livstruende sygdom af en slags.

3 kommentarer:

 1. Nogle gange trænger man bare til at lave noget nyt! Det bliver spændende, hvad du finder på:)

  SvarSlet
 2. Ih, det lyder spændende! Jeg gad eddermamene (staveplade?) godt læse et eller andet igen, men HDD får vist tics, hvis jeg pålægger ham at slæbe mig igennem endnu en lang periode på ingen indkomst. Han synes, at det er slemt nok, at jeg ikke tjener en fløjtende fis, her mens jeg er på barsel...

  Aeaeee til sortsynet. Kender det i øvrigt godt - og her går det som reget også over af sig selv. Men det er træls (og trist), så længe det står på... PMS er ikke sådan at spøge med ;-)

  SvarSlet
 3. Spændende! ITU har også mange spændende hold. Ellers er der jo også gode, gamle Aaarhus (eller hvordan vi staver det nu) :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...