mandag den 20. februar 2012

This American Life radioprogram

Jeg ville ønske, jeg var intellektuel. Men sandheden er, at jeg er vild med lægeromaner, usæriøse film og sladder. Med andre ord er jeg en slags anti-intellektuel, der en gang i mellem tager en brille på, og lader som om jeg ved et og andet. Fordi jeg har (haft) klæbehjerne lykkedes mig faktisk også jævnligt at narre folk. Hr. F troede eks. i mange år inden vi blev kærester, at jeg altid læste tykke bøger og så film noir. Nu er han rystet over, hvor lidt af den slags jeg faktisk gør. Men så er det meget heldigt, at jeg har opdaget et dejligt radioprogram fra Amerika ved navn This American Life. Programmer varer ca. en time og har hver gang et nyt tema, jeg har indtil nu hørt: 'what I did for love','Poeltry slam','Nemises' og 'Play the part'. Nu ved jeg eks. hvordan man laver foier gras uden at stopfordre gæs, at der findes folk, der lever af at være Omaba look-a-likes og at der faktisk har været en retsag, hvor anklageren (for alvor) ville indkalde en kryds&bolle-spillende kylling.
Så hvis der skulle sidde en læser eller to derude, der har lyst til at være instant intellektuel, kan jeg kun anbefale app'en. Der for 18 kr giver adgang til virkelig mange programmer. Hender anbefalede mig den sagde: 'Jeg elsker at vaske op nu, for så kan jeg være alene med radioen'. Helt ærligt, hvis det kan få opvask til at være attraktivt, så er det er jo lige det vi alle mangler.

2 kommentarer:

  1. For 18 kr, ! Hjælper det mon også på lysten til vinduespudsning ;-)

    SvarSlet
  2. Nu udstiller jeg så lige min egen uvidenhed, men var der ikke et tidspunkt, hvor du arbejde på med en phd-ansøgning? Så helt anti-intellektuel kan du ikke være. Synes i øvrigt at de sjoveste mennesker er både-og i stedet enten-eller :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...