tirsdag den 21. februar 2012

Fritureflæsk

Jeg har en veninde, der ligesom jeg, er tiltrukket af folklore. Hun elsker eks. brunchbuffets og all you can eat. Præcis derfor var vi taget på Barones, som er et lille stykke provins i Forstaden. De har alt, hvad et folklorehjerte kan ønske sig af platter, junkebokse og menukort med rejecocktails. Vi valgte stegt flæsk ad libiyum, fremfor suppe med flûtes (ville ellers gerne have set om, de serverer små Hatting flûtes til den ret). Det var et dårligt valg, for det virkede som om, at flæsken var friturestegt og kartoflerne havde været vakumpakket. Vi kæmpede os gennem og jeg insisterede på dessert i form af pandekager med is. Her blev vi positivt overrasket, fordi vores forventning om ægte folklore blev opfyldt i form af stjernefrugt som garniture.
Aftnen bød også på undren over portrætmaleri af kronprinsparret, som fik Mary til at ligne en fra Asien og Frede en brugtvognsforhandler, selv om der ingen tvivl var om, at det var dem.
Har du et hjerte der vanker for den folkelige oplevelse er en tur på Baronens et must, men husk det er kulturoplevelsen og ikke køkkenet, der er turen værd


- Fra telefonen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...