mandag den 9. januar 2012

Priktest

Dagen har ud over feberhed Sveske budt på priktest for allergi.
Med let bankede hjerte mødte jeg op på priktestpaladset bagved Runde Tårn og fik af vide, at jeg bare skulle følge den røde linje i gulvet.
Laboranten var flink, duftede ren og eksotisk i hele det lille rum og afsprittede mig med en grundighed, der fik mig til at føle mig, som en hjemløs der ikke havde været i bad i årevis. 24 små prik i den tynde hud på underarmen, gav teenagesvedige håndflader og sorte prikker for øjnene. Jeg slog som forventet ud på støv og støvmider og er nu forpligtet til at øge rengøringsniveauet.

Rød linje, ligesom hos bøjetandlægen

4 x hævet for støv og støvmider

3 kommentarer:

 1. Damn. Det håber jeg aldrig jeg får, for så ville jeg svumle op som en spærreballon... Jeg vil bare lige sige endnu en grund til at få en rengøringshjælp. Du burde næsten kunne få tilskud fra danmark.

  SvarSlet
 2. Åh den forbandende priktest. Min arm var gigantisk, da jeg fik den lavet og måtte have antihistamin asap. Men trods støvallergi blandt mange andre allergier (blandt andet dem for alle dyrene) - synes jeg faktisk ikke jeg mærker den overhovedet, selvom responset var enormt. For hjemme hos os er bestemt ikke rent, selvom der burde være det....

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. @Camp Chaos Klart der burde være tilskud fra Danmark.

  @Mette Desværre kan jeg allerede mærke min støvallergi, så rengøringen er nok uundgåelig.
  God weekend, over på den anden side af vejen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...