torsdag den 19. januar 2012

Duplo legemad

Svesken er ret vild med køkken og legemad. Desværre synes jeg ikke rigtig markedet byrder på det idéelle legemad. Vi er støvallergikere her i huset, og derfor er alt det sjove hæklede og syer der er her i blogland, ikke en oplagt løsning for os. Det der findes i plastik har en ussel kvalitet (i hvertfald det jeg har mødt indtil nu) og det i træ er så hårdt. Så synes jeg også at velcrosamlingerne tit er et svagt punkt, der falder af ved hårdhændet brug.
Det optimale, hvis I spøger mig, vil være, at LEGO snart produceret noget legemad i deres Duploformat. Melaminkvaliteten er lækker, den kan vaskes og LEGO's smarte 'klik' er integreret og falder ikke af ved brug. Derfor har jeg lige skitseret lidt legemad i LEGO udgaven.

Jeg har også sendt det til LEGO, som desværre ikke modtager idéer fra andre end deres egen dygtige udviklingsmedarbejdere. Men jeg kan jo ikke bruge en LEGO-idé til noget selv. Så jeg håber, at der kommer en LEGO medarbejder forbi bloggen, ved at tilfælde og snupper idéen med på arbejde. Hvis de da ikke allerede er i fuld gang. Jeg håber så meget at der kommer noget Duplo legemad.

5 kommentarer:

 1. Altså. helt uden nappevner er lego ikke. Min kære, MEGET LEGOENTUSIATISKE, fader og jeg dekorerede et år legobutikkens vindue til jul (altså .ikke den nye fancy butik på strøget men dengang der lå en på fisketorvet)

  I den forbindelse havde mine små børnehænder været i krig i gemmerne for at designe en nisse til mit julamandsværksted. Og jeg gjorde det. kombinerede pirat, troldmand, togarbejder og et eller andet mere og fik mig en flot nisser.

  Lego manden i butikken var eget imponeret og sagde at så langt havde lego ikke lige tænkt. indsandten om den officielle juleudsmykning i ALLE legobutikker ret efter var. bum bum.. MIT nissedesign i kæmpeformat?

  kunne være en tilfældighed meeen.. jeg tror nu at den lille legomand butiksmanden sendte til den store boss havde lidt at gøre med det. og nej. den LIGENDE ikke. de var ENS.

  så. keep on figting ! jeg synes det er en FED ide.

  SvarSlet
 2. Det er en feeed idé. Håber det bliver til noget!

  SvarSlet
 3. Superfed ide! Og jeg kender et par LEGO-medarbejdere, så når jeg er ved en computer igen og kan linke, sender jeg lige dit indlæg til dem. Godt nok er de ikke udviklingsmedarbejdere, men marketing-afdelingen har vel også noget at skulle have sagt?! :-)

  SvarSlet
 4. Det er godt tænkt! Ærgerligt, det sådan skal "sælges af omveje" og de ikke kan bruge dig. Har du forsøgt dig med at få hul igennem via Twitter? Der må da være nogle LEGO-folk?

  SvarSlet
 5. Jeg kan se det efterhånden er noget tid siden, du har skrevet indlæget og jeg er da ked af, at man ikke har set noget til Lego legemad, da jeg synes det er en brænd god ide du har fået!!
  Har du set alt det fine legemad man kan få i træ? Jeg forhandler det selv i min webshop www.nordq.dk og man kan efterhånden få alt. Jeg forhandler blandt andet sushi, pizza, lagkager og mange andre sjove ting!
  Det gode ved legemad i træ er netop, at det er af en super kvalitet!
  Nu er det, som jeg kan se noget tid siden, du har oprettet indlæget, men hvis du stadig er ude efter sjov legemad, som ikke er hæklet eller i plastik, så synes jeg, du skal kigge forbi min webshop.
  Du kan finde alt legemaden her:
  http://www.nordq.dk/shop/legemad-i-trae-49c1.html

  Synes helt bestem du skal gøre mere ud af dit Lego projekt. Synes det er genialt :)

  Venlig hilsen Christina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...