søndag den 15. januar 2012

Søndagsmiddag

Vi har holdt søndagsmiddag i dag. Det inkluderer en hel del damer og i dag også den enes mand. Der er hverken fast rotation eller frekvens, og faktisk er deltagerne også vekslene, alt efter hvem der inviterer. Men noget der stensikkert er, at der hygge, god mad og masser snak. I dag var det her i Fotstaden, menuen var tacos (der kan man nemlig forholdvis let drible uden om allergier og kræsenhed) og der kom to damer lidt tidligere for at snitte grønsager i småstykker og lave forskellige hjemmelavede salsa. Jeg stod for kød og det i ovnen (som blev lidt brunt noget af det) og resten af selskabet vaskede op mens Hr. F styrtede i Døgnnetto efter Princips islagkage med browniesbund, som godt kan anbefales.

Jeg kan godt lide at have gæster, det betyder nemligt, at jeg får gjort lidt rent, set nogle jeg holder af og i det her crew, at der bliver vasket op, og det siger vi ikke nej til her i Forstaden.
Svesken, den lille cirkusgest, har råhygget sig hele aftenen med at lave spas og synge sange, og var slet ikke klar til at gå i seng, da tid var. Så det er godt, at vi holder semifridag i morgen, fordi hun skal til lægen og vejes. Hun er nemlig lidt lille og mutti her vil godt lige sikre sig, at vi ikke er ude i underernæring.
Sådan så her ud et par timer inden vi skulle spise 10,5 mennesker i vores stue. Oprydning er af en eller anden grund ALTID til trængt


- Fra telefonen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...