onsdag den 18. maj 2011

Vand i Iphone

Specialtkrydret ris.

Jeg har jo arvet Hr. F's gamle iphone. Fra starten af har det været lidt vanskeligt for mig og Iphone. Iphone er jo en smartphone, og på mange måder er sådan en sag lige en tand for smart til mig. jeg har også måtte konstatere, at Iphone ikke tager helt så gode fotos som den gode gamle Sony Ericsson. Men nu havde jeg lige vænnet mig til dyret, og dens utroligt insisterende ordbog. Desværre for mig og Iphone regnede det meget i går, og den stakkel lille elektroniksag blev temmelig våd (viser sig at min cykelkurv ikke er vandtæt). Iphone er en sart blomst, af den slags der slet, slet ikke kan tåle vand. En vis dødsrallen indtræf og Iphone blev ved med at fortælle at: 'Dette tilbehør er ikke understøtte' på trods af, at den ikke var i nærheden af noget som helst, der kunne forveksles med tilbehør. Hr F. googlede sig frem til at løsningen på vand i Iphone er at ligge Iphone ned i en pose med ukogte ris. Så nu ligger Iphone i en pose fyldt med brune ris, som forhåbentlig kan suge alt overskydende væske ud af stakkels lille Iphone.*

*Fortsættelse følges når jeg ved om Iphone overlever monsunen.

3 kommentarer:

 1. Det trick noterer jeg lige inden jeg døber min iPhone i wcet.
  Ps adele er også vores hit musik pt. Så smooth og lækkert
  Kh C

  SvarSlet
 2. Jeg vaskede min kærestes smartphone på 60 grader her forleden. Efter han har skilt den af og sat den sammen igen - med et nyt simkort virker den saftsuseme! Det havde jeg alligevel ikke troet den kunne holde til..

  SvarSlet
 3. ØV!! Held og lykke. Glæder mig til at høre om det virker.
  Ps. Smartphones er altså også lige en tand for smarte til mig...jeg har blot en gammel skub-op Nokia model...den er fiiiin ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...