tirsdag den 15. oktober 2013

Ryk tilbage til start

Der er nogen som har budt på lejligheden, og Hr. F har set et hus, han kan lide. Vi skal ud og se på huset i morgen, og hvis det er noget, slår vi (åbenbart) til ifølge Hr. F.

Jeg er ikke sådan helt overbevist om, at det hus ligger et sted, jeg har lyst til at bo. Men jeg sådan set heller ikke overbevist om, at jeg har lyst til at flytte ret meget mere end 500 m væk fra vores nuværende adresse. Jo måske, hvis jeg kan flytte ind i en radius af 500 m fra mit barndomshjem. Det viser vist lidt om hvor omstillings uparat jeg er, når det kommer til bopæl.

Jeg håber lidt, det hus er faldet fra hinanden, når vi kommer derover i morgen. Eller at der er noget andet åbenlyst forkert med det, så det bliver nemt at sige 'nej tak' til både huset og buddet på lejligheden.
For første gang i mit liv er jeg i tvivl om alting. Jeg kan pluselig forstå veninder, der nogen gange er sammen med mænd 'som er gode nok men ikke helt rigtige', for tænk nu hvis der ikke kommer noget bedre? Altså jeg er ikke tvivl om Hr. F, ham kommer der ikke noget bedre end. Men det der hus, det ligger lidt (ca. 2,5 km) forkert, planløsningen er lidt forkert og placeringen på grunden er lidt forkert, men tænk nu, hvis det er det bedste vi har råd til?

Jeg er ikke så god til at være så voksen, at der er huskøb på programmet. Kom gerne med beroligende ord. Evt. også et godt råd der kan fjerne røde stresspletter fra hals og kinder.

5 kommentarer:

 1. NU skal du bare høre mine beroligende ord - Jeg er sikker på at ligegyldigt hvordan huset vender, skal du nok blive lykkelig med din søde familie der - det ER jo trods alt ikke lysindfaldet, der er udslagsgivende for det gode liv. Når jeg går personligt konkurs kommer jeg forbi til farsmad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de alfaderlige ord. Du har ret fokus er jo at familien Forstad er den bedste, men helt ærligt Fez, så betyder verdenshjørneorientering og lysindfald virkelig meget for arkitekter. Det er vores hardvare.

   Jeg glæder mig i øvrigt til, du kommer forbi til farsmad, du får frist valg på alle farshylderne.

   Slet
 2. Søde Fru Forstad! Jeg forstår dig, men nogen gange viser det næstbedste sig at være toppen - når først man lige lander i det :-) Meeeeen - nu er det vel ikke ude i Husum eller Herlev eller sådan noget??

  Knus Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Islev ... Men jeg har lovet Hr. F, at se på det med åbent hjerte. Så i dag flytter jeg mit fokus og laver det positive mind set. Så kan det jo være at det er det helt rigtige hus.

   Slet
 3. Jeg kan kun trøste dig med at jeg har det på samme måde, er absolut ikke omstillingsparat når det kommer til flytninger. For jeg er jo glad lige HER... og har altid en fornemmelse af at jeg ikke KAN blive lykkelig andre steder.
  Jeg tager fejl - hver gang :) inden alt for længe går vi igang med samme øvelse som jer 'find ny by og find hus flyt børn i ny insti' og.så.videre. det er da angstprovokerende - for tænk hvis man nu valgte forkert?! Jeg er enig med Mette - det næst-bedste kan også være toppen, når man lige lander :) held og lykke!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...