mandag den 14. oktober 2013

Læderbryllup

Vi har bryllupsdag i dag. Det er fire år siden, vi sagde ja til hinanden i et parcelhus i Las Vegas efterfulgt af en Elvisceremoni og en middag i den roterende restaurent i det der høje tårn, de har i Vegas.

Sådan en bryllupsdag er vel en meget god dag at gøre lidt status på ægteskabet indtil nu.
Her burde så være en semi-morsom liste over alle de dejlige oplevelser, vi har haft sammen. Sandheden er bare, at vi stort set ikke har bedrevet andet end at få børn, siden vi blev gift (Svesken kom 10 mdr efter) og at jeg nok er for træt, til at skrive noget som helst der er tilnærmelsesvis morsom.

Vi burde også fejre vores dag med nogle store røde bøffer. Men vi kom til at love Svesken pizza i går, og hun ville tage det virkelig ilde op, hvis ikke hun fik mulighed for at lægge utroligt meget topping på dejbunde i aften, for så at tage det hele af igen, når efter det blev bagt. Undre mig virkelig over at ungen ikke spise pizzafyld.
Måske vi fejre det lidt med noget slik og cola nu når alligvel ungerne sover. Det kan også være at vi køber en ny sofa. Dem over i Idé Møbler giver rabat i den her uge og vi kunne egenlig godt bruge en ny sofa. Ikke fordi den vi har ikke kan siddes i, det kan den. Den er faktisk heller ikke voldsomt gammel, vi købte den sammen som vores første fælleskøb, da vi flyttede sammen. Den var sådan set også dyr nok, men vi købte den, fordi det var en sovesofa. Dengang var den mest beregnet til besøgende, men eftersom ungerne har indtaget soveværelset, så sover Hr. F ret meget på den sovesofa, og den lægger også bund for lidt ægteskabelig aktivitet og det er den ærligt talt ikke spor egnet til. Så vi overvejer om vi skal skifte sofaen ud, med en Hr. F sover bedre på, da der ikke sådan et udsigt til at vores soveværelse på magiske vis bliver så stort, at der kan stå en rigtig dobbeltseng i det. Hvis det soveværelse blev større, var det nok også Alfen, der skulle have en større seng til at starte med, han ligger nemlig ret meget i spænd i den babyseng han har til rådighed.
Der er vist heller ikke lige umiddeltbart udsigt til at lejligheden bliver solgt, eller vi får råd til at købe noget vi kunne tænke os. Så en funktionel sovesofa kunne være vejen frem, for en friskere mand og et fuldbyrdet ægteskab.

PS. jeg kan ikke navnene for bryllupsdage i hovedet med Wikie hjalp mig. Synes i øvrigt, at det er for dårligt, at der ikke er en traditionel dejret af smaragdbryllup.

1 kommentar:

  1. Tillykke med læderdagen ;).
    Vi købte faktisk ny sofa i ide møbler i sidste weekend. I erkendelse af at vi må have gjort noget ved wegner problematikken, så vores stue længere ligner kirkens korshærs møbel lager..
    Nå, der var så 7 ugers leveringstid, så stuen ser ud som før. Men der er håb forude.
    Håber for herren og fruen at i finder et godt underlag for fremtiden :).

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...