lørdag den 19. oktober 2013

De festede i tre dage ...

De sidste par dage har vi haft gæster fra nær og fjern.

I torsdags kom Sveskens fastre forbi Forstaden, og Hr. F hev alt sin storebrorkærlighed frem og tryllede steg og hjemmerørt bearnaise frem til sin småsøstre. Ja vi er bare aber med tøj på, som viser kærlighed med mad.

I går kom min søster og nevøer over, og vi brugte eftermiddagen i Tivoli. Mest med at gå i kø blandt alle de tusindvis af andre, der havde besluttet at bruge den sidste solskinsdag af efterårsferien i den gamle have. Det var dejligt og Svesken var ret god til at vise sit turpas frem og det gik også ok med at stå i kø. Jeg glæder mig til, hun er stor nok til at drøner i alle forlystelserne selv, eller kun tage mig med på udvalgte ture. Vi skal helt klar derind en gang, hvor der er færre mennesker og korter køer.

I dag har vi så haft nogle af mine studiekammerater med familie på besøg. Der er godt nok gang i den i smørhullet, når der kommer tre voksne og 4 børn ud over dem, der bor her. Gulvet var belagt med babyer på 8 mdr, 3 stks, som møvede sig rundt og samlede pletter op. De tre store børn tømte hele husets legetøjsbeholdning ud på de frie gulv og havde sig en fest. Der var selvfølglig servering til dem også, de fik snehvide fødselsdagsboller pyntet som en prinsesse efter Sveskens ønske og chokoladekage med nødder.

Nu står den på gammeldags sifi på fjerneren inden jeg kaster mig ind i seng. Der er også en dag i morgen med fuldt program.

Vi skal bla. ud og se på et hus mere. Ønsk mig held og lykke.


2 kommentarer:

 1. årh det lyder hyggeligt, med hvide boller og alt :-)
  håber det snart lykkes med det der hus...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg håber også snart det lykkedes med det hus

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...