mandag den 6. juli 2015

Pyyyha

Så kom sommeren da virkelig til Forstaden. Hr. F har leget teenager på Roskilde Festival og vi andre har været efterladt i Enfamiliehuset, der i anledning af solskinnet har forvandlet sig en form for svedehytte.
Det er sådan set ret lækkert at kunne mærke at kalenderen siger juli, men jeg indrømmer gerne at samsovning, for mit vedkommende i smørhullet, er lidt en udfordring, når temperaturene bulder derop ad. Det bliver heller ikke bedre af at den ene, er sat godt til i myggestik og kræve kolde klude ca. hver anden time i løbet af natten.

Heldigvis har Morfar været på besøg, så han har stået for at hente og bringe ællingerne til børnehaven. Imens han var alene hjemme har han kørt affald på genbrugspladsen, slebet og olieret havebordet, købt reservedel til køkkenvasken og andre ting i den dur. Det er jo virkelig luksus, sådan at blive opvartet.

Weekenden blev brugt på at fejre Spunken, lege med nye venner og nusse rundt i haven. Hr. F er kommet tilbage på matriklen og har stort set sovet siden. Det er hårdt for dem gamle liv at feste igennem en lille uge. Godt at det meget snart er ferie til os alle sammen.

Glædelig mandag til alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...