onsdag den 22. juli 2015

To på tur

Mens Hr. F kæmpede videre med filt og sager ude i køkkenet, smed jeg Svesken af hos Bedsteveninden og så tog jeg Alfen med på tur.

Han har længe brugt stænklåg, skumgummisværd og andre mindre velegnede sager til at slå til alle vores bolde. Så det var længe oppe over med noget ordenligt ketcher-udstyr på ungen.Vi drog derfor mod Frederiksberg Centeret og vi kunne have cyklet, men vi tog det offentlige.I dag betød det først med S-tog fra Vanløse ind til Nørreport, derfra med rulletrappen ned til metroen, så ind i metroen og til Frederiksberg Centeret, her var til Alfens store begejstring flere rullertrapper. Han er en effektiv shopper, så efter 5 min i Fætter BR havde vi klaret hele butikken og så var han helt klar til at kører et par omgange med elevatoren inden turen gik tilbage mod Forstaden inkl. rulletrapper, metro og S-tog.

Jeg synes det er så hyggeligt at have ham med ud i verden, for ikke nok med at han er høj på toge og busser. Så er han også ovenud begejstret for udsigten til baneterræn med yderligere tog, kraner, gravkøer og byggepladser i det hele. Ja egenligt at er det al trafik, som får humøret op. Verden er et vidunderligt sted igennem et to-årings øjne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...