mandag den 20. juli 2015

Projekt: Nyt forstadskøkken

Enfamiliehuset har et meget fint køkken, eller køkkenet har en meget stort potentiale.

Der er ingen tvivl fra min side om, at det oprindelige køkken var en af de ting, der talte gevaldigt op, da vi smed alle vores penge ned i det store sorte hul med mærkatet 'Husejer' på. Men helt ærligt var jeg aldrig begejstret over den solgule kulør som forrammerne i køkkenet var malet i. Jeg var heller ikke skide glad for den kaffelatte-farve væggene havde og slet ikke tilfreds med vinylgulv i flaskegrønne nuancer. Der var også en omgang orange kakler, 70'er gipsloft og et sæt 80'er køkkenelementer. Alt i alt spillede det ikke rigtigt sammen. Hvis du er nysgerrig kan du lure her. og her. For at se processen kan du følge med her.

Sidste sommer fik vi sat en opvaskemaskine ind, det lyder som en simpel operation. Men det krævede, at Hr. F pillede forrammen af væggen, byggede gulv - for der var ikke noget inde under, satte højere sokkel på og etablerede nyt og højere køkkenbord.

Denne sommer er turen så kommet til at få resten af rummet. Det betyder nyt gulv, nye forrammeskabe i stedet for elementerne, maling af træværk, ned med tapet og en omgang spartel og filt.
Hr. F har arbejdet hårdt, mens jeg har haft ællingerne med i eksil på Fødeøen. Han var rigtigt godt med, desværre var der lige et af de lidt større set back i går, hvor det fine filt, der var sat i loftet, valgte at søge mod gulvet. I dag er den gode handyman lidt slatten i humøret. Så han holder hviledag, og venter på at det der blev spartel tørrer grundigt.

Sommeren komme til at gå med dette byggeprojekt. Jeg har besluttet at næste år, skal vi ud i noget charterhalløj med solgaranti og masser af pool. Jeg har overvejet om, vi skulle skide på køkkenet og stikke af med noget afbudstilbud, men Sveskens pas er ikke gyldigt og økonomien er virkelig ikke til det. Slet ikke hvis vi ender med at skulle hyre en maler og en snedker til at hjælpe ude i køkkenet.

Vi må bare holde en fed staykation. Godt at Alfen er glad bare han kan få lov til at komme med S-toget en gang imellem og Svesken er tilfreds med styre paden med hård hånd. Jeg vil forsøge at kaste et par ekstra ture i puljen. Vi har allerede været i Legoland, Flyvergrillen og ved stranden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...