søndag den 8. september 2013

Pølsens dag

Pølsens dag kunne jo lyde som noget i stil med øko-uge eller international AIDS-dag eller noget. Men faktisk har pølse bare været temaet for vores dag.
Først en frokost spegepølse, indtaget i haven lige efter jeg havde sat godt med plaster på en Sveske, der var væltet ned af vores havetrappe. Vi spiste ikke i lejligheden, for den var igen, igen blevet gjort utrolig rent, så der kunne holdes åbent hus. Derfor listede vi også ud af haven og op på Torvet efter endt spegepølsemad.
På Torvet var der en pølsemand og et loppemarked. Vi købte en trip trip stol with the works til 300 kr og tre duplomænd for 11 kr og virkelig mange pølser, brød og Cocioer for alt for mange penge. Så det vi sparrede på det ene, var vist så rigeligt brugt på det andet.
Vel retur til paladset fik jeg handle-tjansen og slog pjalterne sammen med underboen og hendes lille dyt. Vi drønede i Netto og præsterede at handle til hver vores familie, til hele ugen og stoppe det hele ind i bilen og komme tilbage igen på mindre end en time. Det må vist være ny shopperekort. Poserne fra Netto indehold endnu en omgang pølse mere, som blev serveret til råstegte kartofler og spejlæg.

PS. Mægleren siger, at der kom tre købere til vores åbne hus, og at de alle var interesserede. Så vi får muligvis brug for at låne et gæsteværelse et sted her i Forstaden, eller endnu bedre, at der kommer nogen og tilbyde os, et dejligt hus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...