mandag den 27. maj 2013

Hæklet tæppe

Mens min skriveblokering koncentrer sig om at dræne mig for ord, er en anden del af hjernen gået i selvsving. Jeg er fyldt med idéer, og jeg skal virkelig beherske mig for ikke at købe mig fattig i materialer til projekter, som kommer til at ligge længe i vores lejlighed, fordi baby og alt muligt andet også kræver sit.

Jeg har lovet Hr. F ikke at gå i gang med eller købe ind til flere projekter, før jeg får færdiggjort nogle andre ting. Bl.a Et granny stripes tæppe til Svesken, et hule-opgæng til sansegyngen og nogle andre småting jeg også barsler med.

Men jeg da jeg Jeanattes helt fantastisk Hav & Hyben tæppe blev jeg så betaget, at jeg var nød til at lave en skitse til mig eget hæklede tæppe.


Det er lidt sjovt for hvor meget sammenhæklingsfarvet påvirker resten af tæppet.

Så må vi se hvor hurtigt jeg kan få fikset de andre ting. Ellers overvejer jeg om jeg kan overtale Hr. F's mormor til at hækle lapper. Jeg ved at hun er glad for at hækle og at hun lige nu hækler sprutter.

4 kommentarer:

 1. Fedt fedt fedt!
  Hvis ikke jeg gik helt i baglås over at skulle hækle sammen, så gik jeg straks i gang! Altså når jeg lige er blevet færdig med det nyligt startede granny stripes til K.

  SvarSlet
  Svar
  1. Men sammenhækling er da det nemmeste. Det er kædesting og så bare derudad (siger jeg som om jeg har prøvet det).

   :-)

   Slet
 2. Muligvis, men keeeeedeligt. Har stadig et tæppe der ikke er hæftet hele vejen op i kanten. Det var FØR jeg opdagede at jeg kunne hæfte undervejs...

  SvarSlet
 3. Mums det der hav og hyben ser labert ud!
  Og også dine tæppe diagrammer :).
  Gid jeg gad hækle....

  Knus

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...