torsdag den 6. december 2012

Barn nr. 2

Det der med at få barn nr. 2 - når man bor på 50 m2 i et overflodsamfund, hvor enhver husstand naturligt tæller flere reoler med bøger, forskelligt slags gavepapir til højtiderne og kopper fra 7 forskellige stel, for ikke at tale om mere legetøj end der var på en god stue i 80'ernes børnehave - er ikke så let.

Ikke fordi barn nr. 2 fylder særligt meget til at starte med, når man arbejder med princippet om, at babyer kun har brug for mad og kærlighed.
Men altså vi er stadig ude i noget seriøst omrokering og for mit vedkommende prioritering af, hvad jeg gerne vil have plads til. Hvor opbevarer I andre eks. fnugruller, ekstra opladere, gavebånd og borermaskiner? Jeg mener, det er jo ikke noget vi har brug for hvér dag, nok hellere ikke hver uge, men det er jo helt sikkert, at vi får brug for alle de ting igen.

Jeg har ikke nogen rigtigt gode løsninger, så jeg benytter mig meget af den forfærdenlige teknik 'stabler langs væggene' og noterer mig, at hvis vi skal flytte herfra, skal det meget gerne være til et sted, med så meget plads, at der eks. kan være en kommode i gangen med plads til vanter, fnugruller, ekstranøgler, cykellygter og reflekser, ved side af det klæderskab, der kan indeholde alle de regnjakker, vinterfrakken og stiletter, vi heller ikke bruger til hverdag. Ligesom der også meget gerne må være en gildesal med plads til lagerreoler, fyldt med plastikkasser med gammelt babytøj, julepynt og værktøjskasser.

Alternativt, må jeg lære noget simply living, begynde at smide mere ud og holde på med at have den her slags luksusproblemer.

5 kommentarer:

 1. Åh jeg kan levende se det for mig! Vi havde også stabler i alle afkroge - og selvom vi nu har 3 gange så meget plads, så findes de stadig?? WTF?

  Held og lykke med projektet - og del gerne sandheden, hvis/når du finder den :-)

  Ses vi onsdag?

  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Vi er så heldige at have en repos, hvor man kan have overtøj og en lille reol til skrammel stående.

  Nåja, og så 90kvm bolig. Hvilket nok også hjælper en del (men åbenbart ikke nok)

  SvarSlet
 3. Haha, jeg kender det så godt! Og jeg er endda kun én og har tilmed omkring 10 kvm mere - men kunne VIRKELIG godt bruge sådan en gildesal fyldt med lagerreoler! Jeg lover at jeg ville holde den pæneste orden og sortering! ... og måske endda indføre klassemærkater til at inddele mine dimser i kategorier!

  SvarSlet
 4. Jeg kender godt nok også godt problemet - og vi forbereder os endda kun på at blive til 3 og ikke til 4, men altså, HVOR er det lige at der skal stå en babyseng og et puslebord i en lejlighed der allerede er helt fyldt op?

  Til boremaskiner og fnugruller (og en millard andre af den slags ting) har vi et 1 kvadratmeter stort rum med hylder fra gulv til luft - det er mega praktisk! Ind i det lille rum med alt rodet, luk døren og så er vi klar til gæster, der ofte slet ikke opdager hvor meget vi egentlig roder til hverdag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ligesom det skab Monica (fra venner) har, som Chandler ikke må se.

   Vi har i øvrigt et loftsrum på 10 kvm, fyldt med lort.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...