mandag den 29. august 2011

1 helt år

For præcis et år siden sad jeg med en meget lille og helt ny Sveske i armene. hun blev født kl. 12:03, vi kom op  på barselsgangen kl. 16:00, kl. 18:00 kom den tætte familie kl.19:00 gik de igen og så var vi alene med vores lille bitte hjemmelavede menneske. Hr. F var ret træt, han havde ikke sovet i 36 timer, jeg burde også være træt, men det var jeg ikke rigtig, i hvertfald slet ikke træt nok til at lægge hende fra mig, og lægge mig til at sove. Så mens Hr. F sov velfortjent gennem natten, sad jeg op og stirrede på mit barn. Både for at opleve hende og høre hende trække vejret, men også fordi jeg slet ikke kunne overskue, at hun skulle ligge ved siden af mig i stedet for inden i mig (sært nok når jeg havde brugt 9 mdr, på at glæde mig til at jeg kunne lægge baby fra mig). Der sad jeg 13. sal (tror jeg nok) og kiggede skiftevis på det sovende menneske i mine arme og på at solen gik ned og stod op igen. da Hr. F. vågne fik han ordre til at kigge på hende mens jeg sov, så jeg var sikker på at hun var ok.
Nu et år efter sover hun stadig i samme seng som mig, hun fylder af h til og sparker og snorker og drejer, jeg vist ved at være moden til at lægge hende fra mig og ind i et andet rum. Men i nat skal hun sove i midten, for sådan er det når man lige har haft sin første fødselsdag og har lidt mavekneb.

Her er hun den labre lave, med fødselsdagskødsovs i hele krydren.

5 kommentarer:

 1. hold k... hvor er hun en køn lille mus, tillykke med hende!

  SvarSlet
 2. Hvor er hun bare lækker! Stort tillykke med hende! :-) Kender alt for godt det der med at man gerne vil have hende tæt på, så man kan høre hende rumstere og være sikker på hun trækker vejret og alt det der. Men også fordi det er ret så hyggeligt. ;-) Vores datter er først i juni kommet på eget værelse, hun har ellers sovet hos os, i egen seng men ofte i vores. Og hun er lige fyldt 2½ :-)

  SvarSlet
 3. Uuuhhh 1 år, det er en stor dag. Tillykke med hende. Hvor er hun sød.

  SvarSlet
 4. Åhr, en lille smuksak! Godt nok en dag forsinket, men stort tillykke med fødselsdagen. Det er en stor dag, den første fødselsdag!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...