tirsdag den 26. april 2011

NO Computer

Computer på jobbet, den må heldigvis godt være tændt.

Vi har lavet en aftale hjemme hos os, der hedder; ingen computer før Svesken sover. Vi bor i en to'er og derfor har vi ikke lige et kontor med computerplads, af samme årsag har computerne sneget sig med ind i sofaen, hvor de troner sammen med min flade røv. Det er en megadårlig vane, som stjæler den tid vi gerne vil bruge på Svesken og hinanden.
Derfor smugblogger jeg nu fra mit arbejde, for jeg kan jo ikke gøre det i aften når jeg kommer hjem, for svesken er et B-menneske der går sent i seng.

2 kommentarer:

  1. Ørj, det var en god regel. Vi bor godt nok i en 4'er, men har heller ikke et kontor - men vi har begge to en laptop, som netop sniger sig med ind i sofaen.

    For længe siden lavede vi en regel om, at vi skulle begrænse computerbrugen, når Øglen er vågen, og det går nogenlunde. Der er dog klart plads til forbedring. Men når hun så sover, så sidder vi der med vores laptops og flade røve. Det er også lidt en uskik. Også selv om Øglen sover. Men der skal jo blogges. Når der altså ikke er tid til at gøre det fra jobbet (og det er der heldigvis af og til) :-)

    SvarSlet
  2. Er hun stadig B-menneske den lille baryler?! Det er vi heldigvis sluppet af med herhjemme...

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...