torsdag den 28. april 2011

Forstad for evigt

Forstad i forgrunden, Bellahøj i baggrunden.

Det blev ikke denne omgang, at vi flytter i drømmehuset på fødeøen. Vi tænkte og tænkte og nåede frem til, at der var alt for mange ubekendte i den ligning til, at vi turde kaste os ud i huskøbet. Det var med ondt i maven at vi oplyste advokaten at vi ikke ville komme med et bud i denne omgang. I stedet bliver vi i forstanden, til paladset er solgt og at jeg har fået job på øen. Da både salg af 2 v'er og nye jobs er noget med lidt lange udsigter, bliver vi jo nok i forstaden for evigt. Så må jeg nyde udsigten til punkthusene i Bellahøj og fryde mig over, at jeg fra mit soveværelse kan se fuldmånen over bella bio*, når altså der er fuldmåne.

Dejlige haver i forstaden, Bellabio ligger lige bag de røde huse.


*I dag ligger super Brugsen i Bellabio

3 kommentarer:

 1. Hvor er det sjovt - du kan jo se lige ind i min stue - næsten. I hvert fald kan du se ind hos dem, der bor lige ovenpå mig, kan jeg se :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Ja det er lidt sjovt, jeg ville da også lyve, hvis jeg lod som om jeg ikke kiggede efter dig, hver gang jeg går op til Brugsen. Ved du i øvrigt hvorfor der holdt en brandbil midt på vejen i dag, og blokerede for ikke mindre en 6 busser?

  SvarSlet
 3. He... Jamen vi kan da lave en kaffedate en dag på Stålvand eller Phoenix - kunne være hyggeligt! Hvornår er Svesken fra? Måske vi har gået til noget sammen under barslen?

  Nej - ingen anelse om brandbil - det må have været før jeg kom hjem. Lyder ellers som god underholdning.

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...