lørdag den 30. april 2011

Mere brun sovs tak.

Burger med brun sovs.


I har jo lige hørt om Frank, han har spist burger i dag. På vores lokale café, kan man få sin burger med, og det har vi benyttet os af i dag. Vi har også benyttet os af, at man kan få ekstra brun sovs med. Nogen vil måske mene at brun sovs ikke har noget at gøre på en burger, men jeg siger jer at en burger med bløde løg, spejlæg og brun sovs er så lækkert, at det kan få mig (og Frank) til at glemme alt om deller og bikinimaver. velbekomme.

Ja og selv jeg har fået smart iphone, som jeg burde kunne blogge fra, var jeg nød til at sende fotoet til min e-mail og blogge the old fashion way. Måske nogen kan fortælle mig, hvilken blogger app der er smartets, når man gerne vil billedeblogge fra en iphone.

3 kommentarer:

 1. Jeg synes, at det ser helt forrygende ud og kunne sagtens forestille mig selv at indtage denne lækre burger.

  Jeg bruger BlogPress til Iphone, og er helt tilfreds med det program.

  Glæder mig til at følge din blog.
  Go' 1. maj.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 2. hey, hvor er det man får brun sovs til burger? adresse please, min mand er fra jylland og savner en god sovseburger desperat...

  SvarSlet
 3. På cafe Staalvand, Brønshøj Torv. Adressen er Brønshøjvej 6, i hjørnet af torvet. 2A, 5A, 10 og 350S har alle stop på torvet. Jeg plejer at bestille big Kahula med brun sovs. Velbekomme til Ninjaman og resten af flokken.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...