søndag den 3. maj 2015

Wrom Wrooom Wroooom

Foråret har for alvor meldt sin ankomst og i Forstaden betyder det en evig summen af motoriserede haveredskaber. Fredagen bød på højtryksrensere, både en der ikke virkede og en med faktisk tryk på, hækklipper og en fancypants græsslåmaskine i støbejern med flotte farver. Hr. F nyder, at naboen a.k.a. Maskinmesteren altid har det nyeste, største og kraftigste der findes med motor.  Især fordi han er en virkelig flink fyr, der ikke er bleg for at låne maskinparken ud.
Nu ser vores have nærmest anstændig ud, efter hækken er studset og vildmarksgræsset er trimmet. 

Jeg har hygget mig med at fælde en hæk, der stop op ad vores mur (virkelig sært sted at placere en forkølet lille hæk). I stedet er der nu sat pallerammer op til flere højbede, så vi i år kan få squash og rabarber også. Vi mangler bare lige 10-12 plantesække jord til at fylde i, inden vi kan plante spirerne ud. Det er virkelig optur at have have, jeg går totalt i zen, når jeg kan få lov til at hive mælkebøtter og skvalderkål op. 
Ællingerne har hoppet i trampolin, skudt med vandpilstoler og lavet sandkager til den helt store guldmedtalje. Når de ikke har hjulpet med at sætte blomster og potte om.

I dag har Svesken været med Hr. F i koncertsalen og hører Hr. Skæg. De to er helt forelsket i manden, på den måde hvor de hver især får julelys i øjnene og let blussende kinder. De kom hjem med en pose fyldt med CD'er og var helt høje over dagens oplevelse.

Mens de andre var af sted holdt Alfen og jeg skansen herhjemme, primært med at sove en ekstra lang lur. Han har drømt temmelig meget i nat, og er ikke helt over alle skoldkopperne endnu, så kroppen trænger til lidt ekstra hvile. Vi håber, at han er helt frisk igen på mandag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...