tirsdag den 26. maj 2015

Pinsepølser

Det her blogindlæg handler mest af alt om at være utrolig heldig.

Det er nemlig sådan, at Enfamiliehuset ligger på et hjørne med utroligt meget fortov. Der er faktisk så meget fortov, at man med god vilje, kan kalde det en Lille Plads. Det er ret heldigt, at solen skinner ned på den Lille Plads hele dagen.

Det er ligeså heldigt, at Genboens mand er en sand Grillmeister, der ikke er bange for at slæbe kæmpeweberen ud på på den Lille Plads fylde den med pølser og grille til perfektion. Mindst ligeså heldigt er det at Genboen, Næsten-genboen og Næstennaboen ikke er bange for at lave en koordinationsgruppe, der med en effektivtet, der er de færreste forundt, får fordelt ansvarsområder og klaret ærterne.
Dermed var der lagt en rigtig god grund til, at vi kunne holde pinsepølser med naboerne.

Lille Plads blev fejet så den var helt fin, flødebollekatapulten blev sat op ved siden af grillen og inde i haven troede en hoppeborg i alt sin magt og vælde. Da klokken slog 14:30 var festen i gang. Børn og voksne hyggede sig og bort set fra et enkelt tømmerlus som følge af uhled på slå-søm-i-stubben forløb det hele i god ro og orden.
Jeg synes, at vi er så heldig at have naboer, der giver at være med til at holde en lille uformelt fest, med det ene formål, at få hilst ordenligt på hinanden og snakket en lille smule mere, end det som hverdagens hektiske 'God morgen' og 'God ulvetime' tillader det.

Vi hang ud på Lille Plads i mange timer og havde en rigtig dejlig dag. Det eneste minus jeg kan komme i tanke om var, at der ikke var en ansvarlig voksen, som havde sørget for, at jeg fik noget solcreme på. Mit stakkels ansigt var temmelig stramt i betrækket da, jeg ramte sofaen efter putning af to roterende ællinger.

1 kommentar:

  1. Ej, det er da også for dårligt ingen nævnte solcreme:-D Lyder bare hyggeligt med pinsepølser m.m.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...