onsdag den 20. maj 2015

Skal vi lege?

Vi har brugt meget energi på at bekymre os om, hvorvidt Svesken havde gode venner nok.
Børnehaven har gjort en indsats og vi har alle en forventning om, at rykket op i før-skole-gruppen også giver hende et større gruppe, hun kender og kan forholde sig til.

Der sker også det, at forårets solstråler lokker vejens børn uden for og en gang imellem ind hos os. I dag har vi både haft besøg af Spunken, der lige kunne nå at puste sæbebobler inden Genboen satte maden på bordet. Geboens nabo har også været på besøg. Han kiggede over første gang i weekenden, hvor han havde sin mor og lillebror med. Da de gik hjem blev han og så var det venskab ligesom cementeret.
Kammerat og Svesken hopper i trampolin, leger med brio-tog og kuglebane, klatre i træer og klistre med klistermærker og laver huler i et væk. De har nærmest ingen konflikter og han håndterer Alfen virkelig godt.

På søndag holder vi Pinse Pølser, hvor vi sammen med Genboen og Næsten-Naboen har inviteret kvarterets børnefamilie til hot dog, flødebollekatapult og træstub med store søm. Vi håber, at der kommer ligeså mange glade familie som til Fastelavn. Det bliver i hvertfald spændende at møde endnu flere potentielle venner, som f.eks. dem der er flytte ind lige om hjørnet, som jeg i sin tid har gået på højskole med. De har nemlig også børn i alderen 1-5 år.

Det helt store plus ved at have venner på vejen er, at det bliver umiddelbart. Man mødes lige i indkørslen, stikker hovedet over hækken eller også bliver der ringet på. Jeg synes, det er fantastisk og håber, at Enfamiliehuset bliver en banegård fyld med børn og deres voksne. Det eneste minus jeg kan komme i tanke om ved den ordning er, at vi skal til at støvsuge noget mere, for jeg er altså for forfænglig til at vise mine hybelkaniner frem til alle og en hver. I virkeligheden skal vi nok bare tage det som en gave, for lidt ekstra støvsugning har vist aldrig skadet her hos os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...