tirsdag den 2. juni 2015

Et hjem med klaver

Farfar er på besøg i dag. Han har hentet ællingerne tidligt og forkælet dem, som det sig hør og bør.

Han har også haft et klaver med til Enfamiliehuset. Det lå på hans trailer og var pakket godt ind i vattæpper og god presenning. Det var med nød og næppe, at Hr. F og Maskinmesteren fik bøvlet det op ad trapperne og ind i stuen.

Det er selvfølgelig vildt ude af stemning, sådan en tur over Storebælt i lidt fugtigt vejr, er jo ikke ligefrem god for sådan et skrummel. Heldigvis er jeg så tonedøv, at det nok ikke gør den store forskel for mit øre.
Jeg har fået oplyst af kyndig dame, at klaveret skal afklimatisere inden det skal stemmes og så skal det stemmes lidt mere og lidt mere. Når det så stemmer, så har jeg en helt klar forventning om at blive til Adele. Hele Forstaden vil gjalde af 'Someone like you' og jeg vil på magisk vis blive både musikalsk og dedikeret til musikken inden sommeren er over.

Hr. F har allerede klimtet ihærdigt på tangenterne og begejstret råbt til farfar 'Fru Forstad bliver SÅ træt af det her, jeg er helt vild med det!'. Og han har ret, for jeg havde glemt, at jeg er skide lydfølsom og at jeg virkelig har det stramt med folk der øver på instrumenter. En af de få tilbagevendende konflikter vi har, handler om hvorvidt han behøver at synge og spille så højt på sin guitar. Jeg håber, at det han skal spille på klaveret i det mindste er nutidig musik og ikke det Dizzy Mizz Lizzy han lærte på efterskolen.

6 kommentarer:

 1. Ej helt ærligt, Dizzy Mizz Lizzy ER da nutidig musik!!!
  Tænk hvis han spillede Boney M... Så havde du min sympati.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror bedre at jeg kan holde Boney M og deres happy disco ud, end Dizzy og deres indadvente teenage welt schmertz ud.

   Slet
 2. du bliver glad for klaveret:) Her i huset har vi elektrisk trommesæt, 3 guitarer, klaver, keyboard, ukulele, bongotrommer m.m Jeg elsker når min mand spiller og endnu mere når han spiller med ungerne. Du skal nok blive glad for det - musik er skønt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for klaveret, og guiterene og ukulelen og xylofonen og rasleæggene og bongo-trommerne. Jeg synes også det er hyggeligt, når hr. F spiller med børnene, jeg drømmer bare om at han kunne gøre det lidt stille. Hvis han var indianer ville hans navn være 'RÅBER med instrumenter'

   Slet
 3. Eftersom du jo magisk vis er blevet Adele så bliver det totalt kanon med klaveret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gud ja, det kan sgu da også være ,at han bliver til Jamie Collum. Ikke dårliget.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...