mandag den 12. november 2012

Hussvamp, Mortens aften og selvmedlidenhed

Vi har brugt weekenden på Fødeøen for at fejre den traditionsrige Mortens aften. Jeg medbragte en forkølelse, som jeg har ignoreret i et par dage, pga. noget udstillingsdeadline på arbejdet og en barnagtig glæde til Mortens aften, som længe har været en af mine yndlingshøjtider.
Desværre for mig og mit respirationssystem er gæsteværelset i barndomshjemmet, som vi plejer at inlogere os i, bebeoet af noget, jeg antager er en ægte hussvamp*. Den kan pt. ikke ses, men jeg bliver akut dårlig, når jeg træder ind i rummet og først god igen ca. 24 timer efter jeg er ude derfra.
Hussvamp kombineret med ihærdig forkølelse kan ikke anbefales. Jeg er stadig dårlig, selv om vi flygtede over til svigerfar natten mellem lørdag og søndag. Nu er det primært forkølelsen, der hygger sig i mit kranie. Til gengæld er svampekløen fra øjnene afløst af periodevis feber.

Da jeg ringede for at melde mig syg, ville min chef gerne lige høre, om jeg havde læst hans mail, og om jeg mon ikke kunne smutte forbi kontoret i eftermiddag, for lige at ordne nogle ting, som skulle gøres i dag.
Nu kan jeg så ligge her med min egen selvmedlidenhed og spekulere over, om jeg er sådan én, der er så pligtopfyldende, at jeg snupper min feber med på 30 min busstur i hver sin retning eller om jeg mere er typen, der bliver stiktosset og ignorer den slags, selv om jeg godt ved, at det faktisk er ret vigtigt med de der ting.
I dag forbander jeg er min chef sidder i den anden ende af landet, og den ene kollega jeg har, besluttede sig for en hjemmearbejdsdag efter jeg meldte mig syg i morges. Mest af alt forbander jeg at jeg glemte at sende en kopi af en mail til chefen for 14 dage siden, og at han først opdager i morges, hvor der skal følges (lidt sent) op på det.

Er der nogen der kommer forbi i sin bil og lige svinger mig forbi kontoret, venter de 10 min det tager og kører mig hjem igen? Jeg lover ikke at hoste på dig?

FruF*Taget skal rykkes af inden for den næste måned og jeg er ved at dø af spænding over, hvad de mon finder oppe i 'mit' hjørne af huset.

4 kommentarer:

 1. Pkt 1: hvis der er tale om ægte hussvamp, så skal du holde dig væk fra det rum. Det er temmelig usundt!

  Pkt 2: chefen må under ingen omstændigheder be´ dig om at tage ind på arbejde på en sygefraværsdag! Det er slet slet ikke i orden!

  Det var så bare lige min mening. God bedring med forkølelsen :-)

  SvarSlet
 2. Øv, sikke en redelighed og sikke en dum chef. det er bare overhovedet ikke i orden at bede dig om at tage forbi arbejde.

  God bedring! (Hvis altså ikke det er dig, der har sendt en grum forkølelse i min retning.)

  SvarSlet
 3. Åh nej, det var det du henviste til på Instagram, da jeg skrev at min sovepose lugtede af kælder :-S

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, kan godt se at det giver mere mening, når der kommer lidt mere Info med.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...