tirsdag den 13. november 2012

En på snotten

Nå, men den der forkølelse udsat for allergianfald har vist udviklet sig til noget kæbehulebetændelse. I hvertflad føles det temmelig meget, som om jeg har forstuvet venstre side af ansigtet.
Mit øje sidder vist ikke på sin plads, tænderne føles løse og jeg skal ikke forsøge at bukke mig ned efter noget, hvis jeg vil beholde mit hoved. jeg har aldrig været i en slåskamp, men jeg kan forestille mig, at det føles ca. sådan. Heldigvis for mig er det vist kun en lightudgave af den bihulebetændelse, der tvang Hr. Forstad ned i sofaen 3 (T R E) uger for ret præcist et år siden.

Svesken er tilsyneladende født med noget baksille-teflon, der gør de små bæster hopper fra hende og over på eks. de stakkels forældre, så snart hun kommer hjem fra vuggeren. I hvertfald var hun ikke særlig syg sidste år og har heller ikke været påvirket i år. Det håber vi fortsætter og at vi andre inden for ganske snart, kan gro os selv noget immunforsvar af den slags, der kan klare en vinters udfordrigen uden, at vi skal dø langsomt af snotforgiftning.

2 kommentarer:

  1. Det er farligt at få børn - både manden og jeg, har i hvert fald været mere syge i de to år vi har haft barn, end vi nogensinde har før!

    SvarSlet
  2. God bedring. Og hey - fik du nogensinde den mail, jeg sendte dig ang tæppet og kontonr.? Mangler også din adresse, hvis jeg skal sende det til dig :) Kh

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...