søndag den 8. december 2013

Hvorfor er det lige ...

- At babyen ikke vil sove, selv om han er så træt, at det eneste han kan finde ud af er at græde ned i gulve/pude/arm?

- At sofaproducenter altid laver lynlås i sofapuderne, når det ikke kan lade sig gøre at vaske et pudebetræk og så bagefter sætte det på puden igen?

- At strøm- og vandafbrydelser altid sker fem min i spisetid?

- At der er så frygtelig lang tid til 1. marts?

- At jeg aldrig vinder noget i Lotto?

- At lego Friends er i et helt andet format end alt det andet lego?

5 kommentarer:

 1. Lego friends er da i nøjagtig samme format som almindelig lego? Det er kun figurene der er anderledes (men hånd og hovedstørrelse er der samme så de kan dele hår, pynt pyntegrønt kopper fx)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes bare, de ser helt forkerte ud. Men nu er jeg så nød til at overgive mig til dem, når Svesken opdager dem, fordi jeg ikke kan argumentere med at de er forkert i skala.

   Tror altså også jeg tvinger noget creator ind i samlingen.

   Slet
 2. Lego friends er faktisk godt. Rigtig godt. Hvis man kan se bort fra det lyserøde og de scary kønsstereotype figurer er det faktisk gode, reelle legosæt. Det er rigtige klodser og der er en god kombination af almindelige byggeklodser og "dukkehusting" (hårpynt, tallerkener, elmixer(!) etc) Og man får en del for pengene, både i forhold til antal klodser og legeværdi. Vi køber af og til friends til samlingen og jeg bliver hver gang glad over hvor gennemtænkt det er (og Manden dør hver gang en lille smule over det lyserøde men SÅ slemt synes jeg heller ikke det er)

  Nå, det var en lang smøre bare for at sige: frygt ej!

  SvarSlet
 3. Enig med Konen - Lego Friends har helt samme format som det 'rigtige' Lego, OG det er ret godt. Både Øglen og Varanen (der bestemt ikke er bange for lyserød) leger ret meget med det. Så af sted til butikken med dig ;-)

  SvarSlet
 4. Kan også tilslutte mig til Lego Fjænds (som det bliver udtalt herhjemme) er fantastisk - så nu prøver vi lidt inden vi kaster hele formuen efter det - Storemusen får svømmepølen til jul. Og så lyserødt er det egentlig ikke (siger mor'en til tre piger...)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...