tirsdag den 26. november 2013

ALT om huset

Nu! Efter lang tids spænding er alt det med salg af lejlighed og køb af hus på plads. Vi kan fra 1. marts kalde os husejere og med verdens fineste hus, følger også en række andre bloggere og instagrammere som naboer.

Vi glæder os så meget til, vi skal rykke 1km længere ind i Forstadens enfamiliehus-ørken, at vi (særligt Hr. F.) bruger timer på at kigge på salgsopstillingens fine fotos og plantegning af det nye hjem. Han glaner så forelsket på de gule mursten, at man skulle tro, det var en baby han selv havde født. 
Han har også brugt det meste af sin barsel på at få alle ender med bank, mægler, sælger og køber til at nå sammen, så huset kunne bliver vores og ikke Dem Som Kom Førsts.

Det der med eget hus er da'bomb, især nu hvor vi ikke er flyttet ind og alt det arbejder, der efter sigende følger med, ikke har tynget os endnu. 
Lige nu nøjes vi med at drømme om, hvor fint det engang kan blive engang om lang tid, når vi har lagt en hulens masse arbejde og endnu flere penge.
Der er 117m2 fordelt på 1 køkken, 2 stuer og 3 værelser plus det løse. Der er fuld kælder og en overskuelig have med græs og vestvendt terrasse. 
Vi glæder os til alt det, vi skal over i det nye hus, og så forsøger vi ikke at tænke alt for meget på, at vores gode naboer ikke følger med og at vi derfor skal lave havearbejdet selv, underholde ungerne selv og spise vores grillpølser alene. 

Vi skal sove 95 nætter inden vi skal flytte ind - men hvem tæller?

5 kommentarer:

 1. Tillykke med huset. Det må være så stort, at have skrevet under på sit helt eget hus:-) Håber de 95 dage og nætter går hurtigt. Kh L

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber tiden flyver afsted med det vuns!

   Slet
 2. Tillykke - kan godt forstå I glæder jer :D

  - Anne

  SvarSlet
 3. Tak, det er bare så stort med det hus.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke. Det bliver da' bomb! Også selv om alt husarbejdet kommer til, og naboerne ikke flytter med. Så får I nogle nye i stedet :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...