tirsdag den 19. november 2013

Stemning

Jeg elsker valg!

Første gang jeg skulle stemme, var en stor dag i barndomshjemmet. Jeg husker det som om, jeg tog mit pæneste tøj på og cyklede ud i verden med højtidelig mine, for at sætte mit for X på Rådhuset.
Inden da kan jeg huske spændingen ved at følges med min far ind i stemmeboksen og se ham sætte et sirligt kryds. I dag er ingen undtagelse, selv om jeg kom lige i myldertiden efter aftensmaden og måtte stå i en 100 meter lang kø, bliver jeg høj og andægtig.

Jeg synes, det er så fedt, at det er en selvfølge, at vi kan stemme her i landet. Og jeg elsker at se alle de dejlige billeder på insta med glade folk, der er ude at sætte kryds.


1 kommentar:

  1. ELSKER valg!
    Solbjørg fik lov at åbne valghandlingen på vores lokale valgsted i morges, da hun og Asbjørn var "til valg". Senere havde jeg så Trond med i boksen. Herligt!
    Her til aften har ungerne og jeg så hygget os med at se valgdækning. Af den forkerte landsdel godt nok, men vi skulle jo se der hvor Asbjørn var på skærmen. Så måtte vi lade os opdatere på vores egen kommune på nettet ;-). Det faldt godt ud :-D.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...