torsdag den 18. juli 2013

Feriefamleri

Ja, der er gået sommerferie i den. Hr. F holder fri fra arbejde og solen skinner. Scenen er sat for en gedigen omgang sommerlykke.

Vi har brugt en uge i noget Danland, som på papiret var rigtigt fint, men som i virkeligheden skulle deles med lidt for mange andre mennesker. Det hjalp heller ikke rigtigt, at vores ferielejlighed var på 2. sal uden elevator eller mulighed for at stille barnevognen nede og at sofaen tilsyneladende hvæsede støv ud fra 70'erne, som fik alle mand til at nyse i takt.

Bagefter stod det på en uge i en meget lille campingvogn på den helt forkerte plads (noget med, at Ved Diget er et vejnavn og ikke ved diget). Campingvognen overraskede ved at være fantastisk, da vi fik dosseret vores antihistaminer og naboerne med den store bashøjtaler tog hjem.
Den 5 stjernede campingplads levede op til alle stjerner med minigolf (som vi ikke fik spillet), børnebadværet med små badekar på borde (som vi fik brugt) og en legeplads med hoppeborg (som vi i den grad fik brugt). Vi har overtalt min far til ikke at sælge campingvogen endnu, og må nok indskrive os i historien som campister efter at have famlet efter vores ferieform. Eller i hvertfald når vejret er så godt, som det har været de sidste par uger. Men hey ferie er jo aldrig rigtig sjovt med dårligt vejr.

Vi har råhygget os på Fødeøen, hvor ferie har den fordel, at familie valfarter for at besøge os. Ungerne er blevet gennemforkælede, det samme gælder for os voksne. Det har også sin fordel at afslutte ferie, ved at frekventere morfars all inclusive resort, hvor der er wifi, børnepasning og livretter på menuen hver dag, og hvor ens tøj bliver vaske og tørret, så vi kan returnere til Forstaden med rent tøj, røde kinder og fyldt med gode oplevelser.   

De næste par dage skal bruges på at flade ud i sofaen til Tour de France, mens vi fordøjer ferieminde. Jeg skal have lavet en fotobog til Svesken, hun kan have med, når hun skal starter i børnehaven, hvor der er billeder af hele familien, vores tur i zoo, hende ridetur på verdens mindste pony, hoppeborgen hun sled gevaldigt, hende der plukker jordbær med morfar og alt det andet hun har oplevet på vores ferie i år.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...