lørdag den 30. marts 2013

Træt

Ja det er mig, der er træt. Ikke fordi ham Alfen som sådan holder fester om natten, bare fordi han er så skide sulten, at han spiser 2-3 gange og skider ditto, så jeg skal stå ud af min seng for at skifte ham. Dertil skal lægges, at Svesken som altid lige mangler en sut eller en dyne mindst en gang om natten. Så bliver til altså ikke til meget sammenhængende søvn for mor her.

Men det er hyggeligt med sådan en lille baby, der har helt store øjne og den sødeste lille stemme til at sige 'agyy' med. Det hele går ret så fint, Svesken er stadig en meget sød storesøster, der kysser og krammer lillebror. Jeg har stadig ret dårlig samvittighed over at skulle fordele mor-opmærksomheden på to små trængende individer, for de kan jo aldrig få nok, vel? Hr. F er stadig verdens bedste mand, der pusle om os alle. Men fra på tirsdag er det slut. Så kalder hverdagen med noget arbejde til farmand, vuggestue til Svesken og huslige pligter til mig.

I de seks ugers fællesbarsel vi har haft, har vi råhygget. Jeg nævner i flæng noget med at bygge huler til Svesken, spise overlækre kager, få styr på løbecyklen, lægge en hulens masse puslespil og holde i hånden.
Herunder billedespam og ja noget af det  har været på Insta. (Der er jeg pt lidt stille, da tlf er defekt og derfor ikke vil godkende noget som helst, der foregår forneden på skærmen. Hr. F har lovet at fikse det snart).3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...