torsdag den 7. marts 2013

True bromance

Dem over i TV3 var smarte og gav os noget gratis tv i februar måned. TV3's programmer virker lidt ligesom en chokoladefontæne. Når man ikke har en, så griner man lidt af dem der har, og ryster på hovedet af deres dårlige vaner. Hvis man selv har en, bliver man totalt afhængig af snasken.

Vi er faldet i den store gryde af Paradise Hotel, vi er hooked. Men helt ærligt, det er jo den perfekte kombi af drama, sex og unge flotte mennesker, der har lidt problemer med det danske sprog, mange problemer med spillet og virkelig mange problemer med hinanden.
Men de har ikke kun problemer med hinanden, de har også følelser for hinanden. Pigerne blive bedste veninder i løbet af nul komma fem, kæresteparrene og listepikkene dukker op i alle hjørner og så er der alle bromancerne, der viser at rigtige mænd også har følelser.

De unge smukke mænd er vilde med hinanden, de krammer, taler fortroligt, bliver bedste kammerater og venner for livet på Paradise. Og så græder de som pisket, når deres bedste makker bliver sendt hjem, for hvem skal de så high five, når de har 'kakket' en ny dame?
Jeg er herrefascineret af hele konceptet, og en anelse skuffet over, at der ikke er lavet en udgave for forstadsfruer (som måske helst ikke blev sendt på tv, det er jeg nok lidt for genert til). Jeg ville elske at blive lukket ind i sådan en boble, uden kontakt til omverdenen og uden form for mulighed for at realitetstjekke om man nu lige er på rette vej.

Hele konceptet med at der er et spil med og mod de andre deltagere, men allermest et spil mod tilrettelæggerne, der hele tiden spinner missionerne i retning af det bedste tv, er fantastisk.
Det er godt nok deltagerne, der stemmer hinanden ud, men hvis de gode tv-personligheder ryger for tidligt, bliver de sendt tilbage til Mexico (muligvis med en spændende mission og en fordel), ligesom dramaet vedligeholdes ved, at der kastes fordele ind til de pressede, men spændende deltagere.

Det er dejligt uforudseeligt og skidegodt tv. Så godt tv, at jeg nu overvejer at gøre TV3 til en fast del af vores tv-pakke, præcis som dem ovre i TV3 havde i tankerne, da de hældte noget gratis tv ind i min stue.

2 kommentarer:

  1. Men I har en iPad, ja? Så skal I bare hente TV3's app, hvor alle deres egenproduktioner - inkl. Paradise - er tilgængelige gratis. På den måde kan man få slam-tv lige ind i stuen. Ganske gratis.

    (Og nej, de sender vist ikke det ALLERnyeste, men det kommer, hvis bare man kan vente lidt)

    SvarSlet
  2. Sjovt at du har det sådan med Paradise; jeg synes at det det mest fladpandede og latterlige tv, men jeg har selvfølgelig og så kun set 10 min af en udsendelse, så gav jeg op! Heldigvis at der er så mange forskellige kanaler, så der er noget for os allesammen.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...