tirsdag den 5. juni 2012

Banandamen

Vi har været til sandskulpturfestival på Ofelia Beach. Svesken var ikke interesseret i de sandslotte, hun ikke måtte smadre. Så vi tilbragte en del tid i bunken af løs sand. Hvis jeg var den entreprenante type, ville jeg klart smække en biks op næste år, der udlejer stranlegetøj på timebasis. De helt små havde i hvert fald svært ved at styre murerspande og skovle beregnet til voksnes havearbejde i den sandbunke, der var fri leg i.

Der var en del børn, som var ramt af ulvetimen, og min mand synes, jeg er top pinlig, når jeg tilbyder andre småbørnsforældre en banan. Derfor hygger jeg mig lidt ekstra med at forsøge at afsætte bananer til andres unger. Så frem over planlægger jeg at blive kendt som banandamen, der til en hver tid redder ulvetimen for andre trætte  børn og forældre.

Måske jeg i virkeligheden bare selv skulle æde en banan, i hvertfald er det lykkedes mig at smide min telefon væk, køre tilbage i Rema1000 for at gennemse overvågningvideoer, for at cykle hjem og komme i tanke om, at jeg bare havde lagt den til toilettet. Måske jeg er er senil, tror I bananer hjælper på det?

Nu vil jeg cykel ind Sokkelund og mødes med en veninde, til noget fedtet mad.

2 kommentarer:

 1. Banandamen er da heller ikke så dårligt et kaldenavn!
  Åh hvor er det en sjov historie med din telefon. Jeg har også kikset lidt med mobillen i dag: http://pladstilverden.blogspot.dk/2012/06/ups.html
  God venindeaften til dig.
  /Liv

  SvarSlet
 2. Jeg tror det var en dårlig mobildag igår- var på besøg hos veninden hvor taxachaufføren heldigvis efter hele formiddagens eftersøgning tjente 200 ved at returnere telefone til rette ejerinde..

  tak for anmeldelsen af sandshowet- tænker på at tage dering i weekenden- og vi skal da helt klart have plasticudstyret med... og banandamen- ja du har da hæve stemningen i flere familier og det er da en del værd.. sådan en fridag skal der jo hygges igennem hos familien danmark ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...