onsdag den 13. juni 2012

Single fyr søges

Jeg er inviteret til fest på lørdag hos en kollega. Han er ligesom mig i 30'erne, uddannet inden for noget semikreativt og en flink fyr.
Præcis ligesom mig kender ham temmelig mange damer, som ikke er afsat endnu, men næsten ingen singlefyre til at udligne med. Derfor er fordelingen til festen på lørdag noget skævvredet og da vi alle ved at fester er bedst, hvis der er nogen der snaver i hjørnerne (og de skal være singler, for det skaber sådan en sær stemning, hvis der bliver kysset med andre end kæresten) har min kollega bedt mig snuppet et par singlefyre med, så vi kan få lidt gang i det.
I min jagt på at please festens vært har jeg gennemgået min facebook. Jeg er ikke kristisk med, hvem jeg er venner med og havde regnet med en guldgrube af attraktive singlefyre derover. Men ud af 400 venner fandt jeg ca. 10 singlevenner, hvoraf det reelt kun er 2-3 stykker jeg kender godt nok til at snuppe med til fest hos en kollega. Til sammenligning kan jeg forholdsvis hurtigt trampe 15 single damer op, jeg kan tage med til fest.
Nu spørger jeg så ud i cyperspace, hvorfa'en er alle singlemændene på 30-40 år? Vi leder ikke efter superrige, overkloge eller berømte mænd. Næ vi vil gerne have nogle alm., søde og nogenlunde velfungerende unge mænd (med afklaret fornuftigt forhold til deres mor) på banen. Så hvis du ved, hvorhenne de gemmer sig, så vil jeg da gerne have en adresse, et nøglekort eller bare en orientering.

1 kommentar:

  1. De må jo være homoseksuelle eller flyttet til Bali. Ellers går det jo overhovedet ikke op.

    Ellers kan dette måske forklare det: http://ualmindeligalmindelig.blogspot.dk/2012/04/7-ars-restitution.html

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...