tirsdag den 1. februar 2011

Forpligtelse

Jeg er jo gift, det var ikke noget problem for mig at forpligte mig for evigt til Hr. Forstad. Han er en fangst, og jeg har tænkt mig at hænge fast i ham med alt, hvad den kan trække. Men satser sådan set ret hårdt på, at han har det ligesådan med mig. Det siger han han har, det er jo dejligt.
Yndlingskombanationen.
Til gengæld har haft så store problemer med at finde en virelsesring jeg kan forpligte mig til at jeg her, knap 1½ år efter, stadig ikke har en. Det har hele tiden været meningen, at jeg skulle have en på et tidspunkt, men kombinationen af vægelsind, nærighed og en anelse usikkerhed i smykkesmagen, har gjort at jeg endnu ikke har en. Men jeg vil da gerne vise mulighederne frem. Tror det ender med en rækker forskellige tynde guldringe, jeg kan skifte lidt ud i mellem, så jeg ikke er forpligtet til ét smykke resten af mit liv, men kun én mand, jeg hellere end gerne gemmer mig selv til.

Diamonds are forever.

Opskåret vielsesring med en sjov briliantsten i.


Briliantstenen og den dejlige venner.

4 kommentarer:

 1. Nå det er her du gemmer dig. :-) Jeg var helt nervøs for dig.

  Jeg synes det er rigtigt flot med den/de øverste ringe (er det en eller to?)

  SvarSlet
 2. Den øverste er to ringe, og den med den sorte sten er faktisk også to ringe. En meget tyk der er blevet skåret op til tre tynde og så en tynd en med en sort sten.

  SvarSlet
 3. Jeg kan også bedst li' den kombi på det øverste billede...de er super fine.

  SvarSlet
 4. Kan se du har været forbi Hoff..:-) Hun har lækre sager. Men smut forbi Bodil Binner på bredgade hvis du ikke har sat dig helt fast endnu. Hun er fantastisk. Der kan man få specialfremstillet. Hun er super til at komme med gode ideer og bud.
  Men de fine guld foroven tror jeg er et sikkert hit.
  Kh Vibeke

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...