tirsdag den 8. februar 2011

En helt ok blomst

Helt tæt på.


Jeg er ikke sådan super vild med blomster, der skal indenfor. Dem der bor ude i naturen i deres rette element, er jeg helt for. Dem der skal ind i min stue, giver enten præstations- eller dødsangst. Jeg skal jo holde live i den, i hvertfald potteplanterne eller også skal jeg, meget groft sagt, vente på at de er døde nok til, at jeg kan smide dem ud.
 Nå men jeg har en aftale med mig selv om ikke at være alt for neurotisk og derfor også forsøge at udvikle mig lidt en gang i mellem, derfor har jeg i øjeblikket i gang i et en forsøgsordning med at lade blomster komme ind i mit hjem. Jeg har fundet trommestikken. Det mener jeg blomsten hedder, også selv om blomsterhandleren bestemt mente, det var noget sludder. Men helt ærligt når han ikke selv havde et bedre navn, så hedder den trommestikken, ind til nogen af de kloge mennesker i blogland kan fortælle mig dens virkelige navn. Den skulle efter sigende ikke visne og så er den jo lækker i farven og formen.

Dejlig blomst.

4 kommentarer:

 1. Nemmerlig - det er en fantastisk blomst.. Den hedder Craspedia eller Billy button på engelsk - men er nu også ret vild med dit meget passende navn...

  Grunden til jeg ved dette, er at den prydede det meste af mit bryllup (Brude-, brudepige- og brystbuketter..) Den tørrer flot op, og så er der ingen angst for at "ødelægge" den... ;0)

  SvarSlet
 2. Sejt.. Den amerikanske drøm???!!! Hvor ser i bare total forelskede ud - kneb en bette tåre undervejs... I er så søde herpå!!!

  Tusind tak for linket ;0)

  SvarSlet
 3. Skønt med blomster... Dyrk det noget mere! Det skaber liv og glæde! ;-) Hvis jeg havde råd, havde jeg tonsvis af friske blomster over det hele... :-) I stedet har jeg noget, der kan tåle at blive glemt... ;-)

  SvarSlet
 4. Hej FruForstad. Faldt lige over dette blog indlæg, og måtte lige smide dig et link, hvor de da kalder blomsten for trommestikken ;)
  Så hils du da din blomsterhandler og sig at de online butikker altså kalder den det..

  http://www.primafroe.dk/product_info.php?cPath=17&products_id=411

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...