mandag den 21. februar 2011

Åh det pynter i mit køkken

Skønne lamper, knap så skønne vinduesrammer.


Vi bor i en lejlighed, min skønne mand har købt, inden han lærte mig at kende. Jeg har aldrig været særlig forelsket i den her lejlighed, og da vi for to år siden flyttede herud, var det med aftalen om, at når vi boet her i et år, skulle vi overveje hvor vi skulle flytte hen. Nu to år efter overvejer, vi stadig hvad vi skal. Af samme grund har der været en del midlertidige løsninger, som dagligt irriterer mig. Men i weekenden fik jeg endeligt hængt to lækre lamper op i mit køkken. Hvilken lykke ...

Jaaa smuk køkkenblå.

3 kommentarer:

 1. Meget lækkert, passer fint til jeres lilla fugl og forårssolen..:-)

  SvarSlet
 2. SÅ fine lamper. Og fin udsigt også - ser ud til at være en meget lys lejlighed. Er mega-nysgerrig efter at vide, hvad det er for en forstad, du bor i. Har du mon skrevet det nogen steder, eller er du totalt hemmelig? :-)

  SvarSlet
 3. Jeg bor i Brønshøj, og lejligheden er dejligt lys i køkkenet, som er for lille til at være et spisekøkken og soveværelset, hvor der ikke kan være andet end vores seng.
  Til gengæld er der kun sol i stuen inden kl 10:30, det samme gælder altanene. Man kunne godt have ønsket sig at den lå lidt anderledes i forhold til verdenshjørnerne.
  (jeg forsøger ikke at lyder bitter ...)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...