torsdag den 24. februar 2011

Far, mor & Svesken

Hjemmestrik.


For en del år siden besøgte jeg Island i forbindelse med mit studie. Det var en fantastisk rejse, hvor jeg lærte, at islændingene godt kan lide almindeligt slik med chokoladeovertræk og at jeg i særdeleshed kan lide deres Bingokugle.
Jeg gjorde den gode investering at købe en vaskeægte islandsk sweater. Den sweater har siddet fast på min krop, indtil der var mere hul en bluse, til trods for at flere forskellige strikkekyndige har forsøgt at lappe den. Jeg  mangler nærmest en arm, når jeg ikke har en islænder. Derfor besluttede jeg mig for at lære, at strikke så jeg kunne forsyne mig selv med den slags dejlige trøjer. Som sagt så gjort og nu har jeg igen en islænder, det sammen har Hr. F og Svesken (Sveskens har en af mine veninder foræret os i barselgsave)

Den lille familie.

3 kommentarer:

 1. Fiiine sweatre, gad godt at jeg selv kunne strikke den slags. Gik igang med projekt strik for nogle år siden, startede med at stikke et halstørklæde, det skulle jo være nemt. Jeg endte med en grydelap, kom aldrig videre. Jeg er al for utålmodig til noget der går så langsomt (når man er nybegynder). Jeg skal se resultater, helst inden jeg er begyndt, suk ;)

  SvarSlet
 2. Tak for komplimenterne.

  Jeg vil faktisk vove den påstand, at islænder er det perfekte begynderprojekt (måske til Vera). De strikkes på rundpind, så man strikker bare rundt og rundt (og skal derfor ikke tænke) og så strikker man i så tykt garn, at det ser ud som om man er skide god og hurtig.

  SvarSlet
 3. Hhhmmm, måske jeg skulle give det endnu en chance, jeg har en svigermor der er ferm til at strikke, hun ku jo hjælpe mig :) Det vil jeg vist lige overveje.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...