fredag den 8. januar 2016

Knurhår

Jeg mener ikke de nuttede knurhår, der sidder yderst på bedårende katte. Nej der er snak om nogle helt anderledes og mere skrækindjagende nogle af slagsen, der befinder sig i mit ansigt. Hvad fanden sker der lige for det?

Det er som om, min hage har besluttet sig for, at Julemanden er da boom og derfor på bedste stalkervis er i gang med at tilpasse sig hans look. Der vokser simpelthen fascinerende mange bløde, hvide og reflekterende hår i mit underansigt. Det er ikke sådan nogle enkeltstående, stride mandeskæg nogen, der er nemme lige at hapse med pincetten. Det er en et helt koralrev af bløde, lange hår, som er invaderet mig og vifter imødekommende i vinden.

Det er klart, at jeg ikke har tænkt mig at blive Forstadens svar på Chewbacca, så noget må der ske, men hvad? Er det voks, er det snore, pincetten der skal på overarbejde eller noget helt fjerde? Rygterne siger jo, at hvis man plukker ét træls hår, så kommer der 40 til begravelsen. Så tør jeg gå i gang med at udrydde børsterne, eller skal jeg håbe på, at det er vinterpels, som fælder sig selv, så snart det bliver forår? Under alle omstændigheder er jeg nok nød til at få monteret et spejl med noget fornuftigt lys her i enfamiliehuset, så kan jeg jo starte med at plukke mine øjenbryn. Det er på mange måde en mere overskuelig opgave.

5 kommentarer:

 1. ;-D!
  Ses vi den 28.? Jeg er spændt på at se pelsen live ;-).

  SvarSlet
 2. Det kan vi da godt ordne.
  Jeg var engang i matas og spørge efter voks, fordi jeg ville vokse ben og havde hørt at der var så meget forskelligt: Kold voks, varm voks, noget med honning og hvad ved jeg. Men så spurgte damen, om det var til ansigtet og jeg blev så forlegen, at jeg ikke kunne få mig selv til at sige nej. Så siden har jeg så haft en hel pakke voks til ansigtet liggende. Den donerer jeg gerne ;->!

  SvarSlet
 3. Det er hurtigt klaret med nogle voksstrimler!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...